RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo i narkoavhør

Sist oppdatert:
Fotballstjernen Ronaldo benekter ovenfor brasiliansk politi at han har noe å gjøre med en narkoliga.

Ronaldos navn ble nevnt i et opptak av en samtale som involverer en fengslet narkolanger, og var mandag i politiavhør hjemme i Brasil.

Ronaldo kom til Brasil etter å ha scoret for Real Madrid i serieåpningen mot Cadiz, en kamp Real Madrid vant 2-1. Fra Spania tok Ronaldo helikopter til politistasjonen i Niteroi i nærheten av Rio de Janeiro, hvor politiet etterforsker narkotikaligaen som selger ecstasy og annen narkotika over Internett.

Det var i en samtale mellom fengslede Amos Lemos, broren til Ronaldos eks-kjæreste Livia Lemos, og en annen narkolanger at Ronaldos navn ble nevnt. Lemos påstår at fotballstjernen bruker narkotika og er en av hans klienter.

Ronaldo benekter dette på det sterkeste.

- Ronaldo har fått sitt navn og bilde misbrukt av ungdommer som selger narkotika over Internett, sier etterforsker Luiz Marcelo Xavier til reportere.

- Han har sagt at han ikke vet noen ting om Lemos sine forbindelser med narkotika, og at det er vanlig at mennesker bruker hans navn for å få økt status.

Ronaldos talsmann, Paulo Julio Clement, sier at Real Madrid-spissen møtte frivillig opp på politistasjonen, uten advokat.

- Han har samarbeidet og håper på rettferdighet, sier Clement.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere