Ronaldo og Messi kan bli lagkamerater

KAN BLI LAGKAMERATER: Leo Messi og Cristiano Ronaldo er i dag rivaler, men i fremtiden kan de bli lagkamerater.

KAN BLI LAGKAMERATER: Leo Messi og Cristiano Ronaldo er i dag rivaler, men i fremtiden kan de bli lagkamerater. Foto: Pa Wire (Pa Photos)

En investorgruppe skal prøve å lokke de to superstjernene til USA.

Cristiano Ronaldo og Lionel Messi kan bli lagkamerater. I hvert fall hvis en stor investorgruppe får viljen sin. Investorgruppen, som består av 24 mektige personer, skal starte opp en ny klubb i Los Angeles i 2018. Det skriver Aftonbladet.

Der drømmer de om å få verdens to beste fotballspillere til å spille på samme lag.

Kjente investorer

Investorgruppen består blant annet av tidligere fotballstjerne Mia Hamm, eks Lakers-stjerne Magic Johnson, Cardiff-eier Vincent Tan og filmprodusent Peter Guber. Investorene har planer om å hente de største stjernene til laget sitt.

- Vi kommer til å søke etter spillere fra hele verden. Om vi får dem vet vi ikke, men vi kommer til å forsøke. Vi vil ha stjerner, vinne titler og ha et lag som skaper følelser. Vi kommer til å investere penger, og hente de beste spillerne, sier Magic Johnson ifølge Aftonbladet.

I 2018 blir den nye klubben med i den amerikanske ligaen, og en arena med plass til 22000 tilskuere skal bli klar.

Ønsker seg Messi

Lionel Messis kontrakt med Barcelona varer til og med 2018. Da skal den amerikanske klubben stå klar med sjekkheftene sine i et forsøk på å hente den argentinske superstjernen.

- Jeg vil virkelig ha Messi. Han vil passe perfekt i måten laget skal spille på. Vi vet hvordan laget skal spille, og det vil være attraktiv fotball med mye ballinnehav, sier Mia Hamm.

Cristiano Ronaldo har tidligere antydet at han kommer til å avslutte karrieren i USA. I 2018 vil portugiseren være 33 år, mens Lionel Messi vil være 31.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.