RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo og Real Madrid mot nye rekorder

MOT NY REKORD: Real Madrid og Cristiano Ronaldo kan ta sin 19. seier på rad.
MOT NY REKORD: Real Madrid og Cristiano Ronaldo kan ta sin 19. seier på rad. Foto: Andrea Comas (Reuters)
- Rekordrekken uten tap er viktig.

Real Madrid kan ta sin 19. seier på rad om de slår bulgarske Ludogorets i mesterligaens gruppespill tirsdag.

Real Madrid tok sin seier nummer 18 på rad da Celta Vigo ble slått 3-0 i helgen. Like mange seirer på rad tok Barcelona under Frank Rijkaards ledelse mellom oktober 2005 og januar 2006.

Ronaldo ble nær sagt som vanlig kampens beste spiller da nevnte Celta Vigo ble slått sist lørdag. Portugiseren scoret alle tre målene, og det var hans 23. hat trick i den spanske toppdivisjonen.

Så langt har Ronaldo scoret 23 seriemål, og det er også blitt fire fulltreffere i mesterligaen.

Det kan bli flere mål mot den antatt svakere bulgarske motstanderen tirsdag.

- Han blir bare bedre og bedre for hver uke som går. Han profesjonalitet er helt utrolig, skryter lagkamerat Pepe.

Glad
- Alle kan se hva han bidrar med for å hjelpe Real Madrid som fotballklubb. Han er en fantastisk dedikert fotballspiller. Vi er glad for å være på den samme banen som ham, og vi setter enormt pris på det, sa Pepe.

Marcelo mener det er viktig at laget holder begge føttene på jorda, selv om det er blitt en lang rekke kamper uten tap den siste tiden.

– Rekordrekken uten tap er viktig, men det er viktigere at vi fortsetter å legge ned den innsatsen som kreves for å vinne kamper. Vi er der vi er fordi vi står opp og kjemper for hverandre. Alle har den motivasjonen, og reservene bidrar på sin måte når de kommer innpå, sa Marcelo.

Press
Real Madrid er allerede videre til utslagsrundene i mesterligaen. De har vunnet sine fem første kamper og har målforskjellen 12-2. De er store favoritter mot Ludogorets selv om de må klare seg uten de skadde spillerne James Rodríguez, Luka Modric og Sami Khedira.

Ludogorets er sisteplassert i gruppe B, men kan ta seg til europaligaen om de tar tre poeng i Madrid, samtidig som resultatet mellom Liverpool og Basel tipper deres vei. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere