*Nettavisen* Sport.

Ronaldo raser mot falske rykter

Foto: Reuters/Scanpix

Barcelona-basert avis hevder Real-stjernen er deprimert.

23.08.12 08:09

Onsdag publiserte den Barcelona-baserte avisen El Mundo Deportivo en artikkel der den hevder at Cristiano Ronaldo sliter med depresjoner.

Ifølge avisen har portugiseren slitt etter Portugals EM-exit og viser til hans motgang på banen den siste tiden og en påstått konflikt med kjæresten Irina Shayk.

Avisen skriver videre om et bilde publisert i portugisisk media, der Ronaldo er sammen med TV-profilen Rita Pereira. Ifølge El Mundo Deportivo er bildet tatt i Algarve i sommer.

Og det stopper ikke der. Videre hevdes det at Ronaldos mor har blitt uvenn med kjæresten hans, Irina Shayk, og at hun mer enn gjerne ser sønnen sammen med Pereira i stedet.

Påstandene har fått stor oppmerksomhet før den spanske supercupfinalen mellom Real Madrid og Barcelona torsdag. Det får Ronaldo til å rase.

27-åringen tilbakeviser ryktene på sin offisielle Twitter og på sin hjemmeside.

- Da var det dags igjen. Dagens falske nyhet omhandler min ferie, basert på et bilde som ble tatt i USA for flere år siden. Dessverre undersøker ikke all presse sine kilder og publiserer løgner om mennesker som ikke er på bildet og blander sammen datoer, skriver Ronaldo.

Real Madrid serieåpnet med 1-1 hjemme mot Valencia forrige helg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.