RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo raser mot Moen

Foto: Ap
Sist oppdatert:
- Jeg håper vi slipper å oppleve slik dømming flere ganger. Det er en skam, tordner superstjernen.

DINAMO ZAGREB - REAL MADRID 0-1:

Norske Svein Oddvar Moen dømte kveldens oppgjør i Kroatia, og han fikk se et Real Madrid-lag som styrte kampen fra første spark.

Spanjolene skapte flere gigantmuligheter de første minuttene, og stillingen kunne vært 4-0 til Real Madrid etter kun en halvtimes spill.

Angel di Maria-scoring
Likevel gikk lagene til pause på stillingen 0-0, og det hadde hjemmelaget all mulig grunn til å være fornøyde med.

I det 56. minutt var det slutt på sjansesløseriet.

Ronaldo og lagkameratene kombinerte fint på venstresiden, og ballen endte etter hvert hos Angel di Maria. Fra skrått hold bredsidet argentineren ballen nydelig i lengste kryss, og bortelaget tok fortjent ledelsen i Kroatia.

Marcelo-rødt
Så kom fire skjebnesvangre minutter for Real Madrids Marcelo.

Først taklet han en Dinamo Zagreb-spiller bakfra, og fikk fortjent det gule kortet av den norske dommeren. To minutter senere er han frempå med en filming, og reprisene viser at også denne gangen er det gule kortet fortjent.

Forferdelig av Marcelo – fantastisk av Svein Oddvar Moen.

Real Madrid fikk sjansen til å øke ledelsen, da Ronaldo kom alene med keeper ti minutter før slutt. Portugiseren bommet, og dermed endte kampen med en 0-1-seier til de spanske favorittene.

Raste mot Moen
Samme Ronaldo kom også i fokus etter kampen, da han tilsynelatende var svært misfornøyd med å ha blitt meid ned av Zagreb-spiller Jerko Leko tidligere i oppgjøret. Det var en knallhard takling, men den norske dommeren beholdt kortene i lommen.

Det var superstjernen alt annet enn fornøyd med, og etter kampen løp han bort til TV-kameraene og sa sin klare mening.

- Jeg håper vi slipper å oppleve slik dømming flere ganger. Det er en skam. Sjekk ankelen min. Dette er hva Leko gjorde, sa Ronaldo mens han pekte på den blodige ankelen.

TV-bildene viser at Leko hvert fall burde hatt gult kort, og det er den eneste ripen i lakken til den norske dommeren onsdag kveld.

- Jeg opplevde det som en flott kamp, jeg. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Moen til Dagbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere