RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo rekker Dortmund-kampen

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Klar for tirsdagens returmøte.

Cristiano Ronaldo er klar for tirsdagens returmøte i semifinalen i mesterligaen mot Borussia Dortmund, sier Jose Mourinho.

Ronaldo måtte stå over helgens seriekamp mot Atletico Madrid på grunn av skade, men portugiseren som er toppscorer i mesterligaen i år med 12 mål, var tilbake i trening igjen mandag.

Da virket det ikke som om den lille muskelstrekken han pådro seg i den første kampen mot Dortmund, der spanjolene tapte 1-4, hemmet ham i det hele tatt, og etter treningen kom beskjeden fra treneren om at Ronaldo var klar.

– Jo da, jeg kan bekrefte at Ronaldo spiller tirsdagens returkamp mot Borussia Dortmund, sa trener Mourinho på et pressemøte før tirsdagens kamp i Madrid.

Selv om Ronaldo er meldt klar til kampen får Real Madrid en tøff oppgave på egen gress mot Dortmund. Anført av Robert Lewandowski vant tyskerne den første kampen 4-1, og Lewandowski scoret alle Dortmunds mål. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere