RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: REUTERS/Susana Vera

Ronaldo scoret fire på 40 minutter

Sist oppdatert:
Cristiano Ronaldo lekte seg med Racing Santander i La Liga.

REAL MADRID - RACING SANTANDER 6-1: Det var stjernenes store kveld i den spanske toppdivisjonen lørdag. Først scoret Lionel Messi begge målene i Barcelonas 2-0-seier borte over Zaragoza. Om Cristiano Ronaldo hadde fått med seg det er uvisst, men Real Madrid-stjernen ville i alle fall ikke være noe dårligere enn den argentinske trollmannen.

Det var riktignok Messis landsmann, Gonzalo Higuain, som åpnet scoringsballet etter ti minutter. Da det var spilt et kvarter var det duket for Cristiano Ronaldos første mål, og fra det tidspunktet handlet det meste om klassespilleren fra Portugal.

To kjappe etter pause
Ronaldo scoret sitt andre for dagen etter 27 minutter, og like etter pause kom hans tredje. Etter 55 minutter satte Ronaldo inn 5-0-scoringen for Real Madrid - hans fjerde mål i løpet av kampen, og det i løpet av 40 minutter.

Real Madrid ga seg ikke med fem, og midtveis i 2. omgang dukket den tyske VM-stjernen Mesut Özil opp og satte inn 6-0.

På topp
Racing Santander fikk sitt trøstemål kvarteret før slutt ved Pape Diop, men det spørs om ikke gjestene reiser tilbake til Santander med en heller flau smak i munnen.

For Real Madrid er situasjonen rosenrød på toppen av tabellen i La Liga. Etter åtte serierunder har ennå ikke hovedstadslaget tapt, og målforskjellen til Ronaldo & Co. er på voldsomme 22-4. Hele 16 av lagets scoringer har kommet på eget gress.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere