RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo skal ønske to nye forsvarsspillere og en keeper


KREVER: Den portugisiske superstjernen er visstnok urolig, og føler laget må styrkes.
KREVER: Den portugisiske superstjernen er visstnok urolig, og føler laget må styrkes. (Shutterstock / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Den portugisiske superstjernen hevdes å ønske seg en ny keeper og to midtstoppere.

Cristiano Ronaldo skal ha presentert en liste med overgangskrav til  REal Madrids klubbpresident Florentino Perez, skriver Diaro Gol, gjengitt av Daily Mail.

Den portugisiske angrepsspilleren skal visstnok føle at Real Madrid trenger forsterkninger til neste sesong.

Real Madrid har prestert under pari denne sesongen, og befinner seg i skrivende stund hele 14 poeng bak serieleder Barcelona med en kamp mindre spilt.

Som et resultat av dette planlegger Real Madrid en overhaling av stallen, hvor flere store navn vil havne i søkelyset.

Som den ubestridte sjefen i Madrid-garderoben skal Ronaldo ha fortalt klubben hvilke posisjoner som trenger å styrkes, og han forventer at Perez og hovedtrener Zinedine Zidane handler deretter.

Les også: Overgangsvinduet direkte - hevder dette er Liverpools krav

Vil forsterke defensivt

Det sies at Ronaldo synes at hverken Kiko Casilla eller Keylor Navas har de nødvendige kvalitetene som kreves for å være hovedstadsklubbens sisteskanse. 

Derfor skal han ønske to gode keepere for å erstatte dem.

Athletic Bilbaos målvakt Kepa Arrizabalaga har lenge blitt linket til Real Madrid, men en overgang i verdensklasse i form av Manchester Uniteds David De Gea eller Chelseas Thibaut Courtois vil stå mer i stil med Real Madrids tradisjoner på overgangsmarkedet.

Ronaldo skal være fornøyd med de faste forsvarsspillerne i Marcelo, Raphael Varane, Sergio Ramos og Dani Carvajal. Han skal likevel ha følt at hverken Nacho eller Jesus Vallejo er verdige rotasjonsalternativer.

Les også: Reagerer kraftig: -Hva i alle dager holder han på med?

Ønsker ikke angrepsspillere

Ronaldo vant i desember prisen som verdens beste spiller for femte gang. 

Han skal etter rapportene ha fortalt at det ikke er behov for flere angrepsspillere, og skal være bekymret for at kjøpet av et stort navn vil kunne stjele hans plass i rampelyset.

Real Madrid er kjent for å forsøke å signere de største navnene.

Blant dyre navn som er blitt signert de siste årene finner man blant annet Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Kaka. 

Dette er en del av Galactico-prosjektet til Florentino Perez. I sin første periode som president i klubben signerte han spillere som Luis Figo, David Beckham, den brasilianske Ronaldo, og nåværende hovedtrener Zidane.

Denne sesongen har Cristiano Ronaldo kun bidratt med fire mål på 12 kamper i La Liga. Laget har tilsammen 30 mål, det samme som Celta Vigo på 12. plass. 

Spillere som Tottenhams Harry Kane, i tillegg til Serie A-stjernene Paulo Dybala og Mauro Icardi har alle blitt linket til klubben. En Ronaldo som fyller 33 år neste måned varer ikke evig, og klubben virker å være på utkikk etter en yngre stjernespiller som kan bære klubben videre.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere