RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo spiller best etter sex

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Lluis GENE
Sist oppdatert:
Ronaldo er i øyeblikket per definisjon single, men han er ikke i tvil om at han spiller best når han har hatt sex før kamp.

Ronaldo ble i høst skilt fra sin kone Milene Domingues. Men selv i sin ungkarstilværelse innrømmer han at sex er viktig for prestasjonene sine.

Mens mange trenere nekter spillerne sine å ha sex kvelden før kamp, i frykt for at de blir slappe i kroppen, mener Ronaldo at han blir bedre av en runde i halmen.

- Jeg har sex flere ganger før enkelte kamper. Det hjelper på konsentrasjonen. Ikke alle trenere lar deg ha sex før kamp. Jeg har lagt merke til at i enkelte kamper har jeg spilt bedre fordi jeg har hatt sex i forkant av dem, sier han til brasiliansk TV.

Hvem han har sex med vil han ikke si, men han avviser ryktene om at han har et forhold til toppmodellen Fernanda Lima.

- Modellen alle snakker om i Spania er bare en god venn av meg. Jeg dater henne ikke, men alle fotballspillere i Spania er superstjerner og alt du gjør og alle du treffer gir pressen en grunn til å skrive om deg, sier han.

Hva mener du? Er det en fordel med sex før kamp? Skriv din mening i feltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere