*Nettavisen* Sport.

Ronaldo til Real for 750 millioner?

Foto: Miguel Riopa/AFP

Ifølge spanske og britiske medier skal avtalen være i boks.

04.04.09 10:31

Det var en av fjorårets store såpeoperaer i overgangsmarkedet. Cristiano Ronaldos eventuelle overgang fra Manchester United til Real Madrid fikk uendelig med spalteplass, men Sir Alex Ferguson tviholdt på sitt portugisiske ballgeni.

Nå er ryktene i gang igjen. Ifølge den vanligvis godt informerte britiske avisa The Guardian skal allerede en avtale som vil sende Ronaldo til Santiago Bernbaeu for 750 millioner kroner være klar.

Spilleren selv skal visstnok være svært så sugen på en overgang til den spanske gigantklubben, og ifølge den engelske avisa skal de personlige delene av Ronaldos kontrakt allerede være i boks.

Overgangsryktet ble ikke akkurat mindre da en av Real Madrids direktører, Pedro Trapote sa følgende til den spanske avisa El Mundo i desember.

- Vi har allerede signert verdens beste spiller til sommeren. Den beste av de beste. Og det er selvfølgelig Cristiano. Men det er bedre at vi ikke sier noe mer om dette nå siden det er noen klausuler i kontrakten hans som gjør at vi ikke kan offentliggjøre dette nå, sa Trapote i desember.

Ferguson var så absolutt ikke glad for den uttalelsen og sa at han «ikke ville ha solgt et virus til Real». Men etter gjentatte forespørsler fra Ronaldo skal United nå ha snudd i sitt syn på saken om å tviholde på portugiseren.

Ifølge The Guardian skal det ha påbegynt en dialog mellom United og Real allerede i september som nå skal være avsluttet med en enighet om Ronaldos overgang til sommeren.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.