Ronaldo tilbake på banen

INGEN «TV-JUBEL»: Det ble ikke mål på Cristiano Ronaldo i comebacket etter skadce, men Portugal imponerte.

INGEN «TV-JUBEL»: Det ble ikke mål på Cristiano Ronaldo i comebacket etter skadce, men Portugal imponerte. Foto: Ray Stubblebine (Reuters / NTB scanpix)

Godt nytt for Portugal før VM-starten.

11.06.14 08:07

Godt nytt for Portugal før VM-starten. Cristiano Ronaldo var tirsdag tilbake i aksjon for landslaget etter skadeproblemer.

Ronaldo hjalp Portugal til 5-1-seier over Irland i lagets siste oppkjøringskamp til VM-sluttspillet i fotball i Brasil. Superstjernen kom ikke på scoringslisten, men hadde et frispark som gikk i stolpen.

Han spilte 64 minutter og viste at han blir en viktig mann for Portugal under VM. Det var hans første kamp siden mesterligafinalen med Real Madrid 24. mai.

- Jeg synes han gjorde det bra med tanke på at han ikke har spilt. Spillere som Ronaldo, er viktige for ethvert lag de spiller for, sa Portugals landslagssjef Paulo Bento.

Hugo Almeida ga Portugal ledelsen allerede etter to minutters spill i New Jersey. Et selvmål av Richard Keogh sørget for at det sto 2-0 etter 20 minutter, og åtte minutter før hvilen gjorde Almeida sitt annet mål for kvelden.

Irland reduserte ved James McClean tidlig i annen omgang, men Vieirinha økte til 4-1. Sju minutter før full tid fastsatte Fabio Coentrao sluttresultatet til 5-1.

Raul Meireles fikk også en drøy times spilletid, mens Pepe spilte de siste 25 minuttene for Portugal i generalprøven til VM. Duoen har også slitt med skade.

- Vi ser fram til VM. Alle spillerne våre er spilleklare, og det er bra, sa Bento.

Portugal er i gruppe med Tyskland, Ghana og USA i VM. Mesterskapet starter torsdag. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.