RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TRIVES: Cristiano Ronaldo trives i Real Madrid.
TRIVES: Cristiano Ronaldo trives i Real Madrid. Foto: Karen Minasyan (AFP)

Ronaldo ut mot falske rykter

- Jeg er veldig fornøyd med å være i Real Madrid.

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo gikk i et sjeldent intervju lørdag ut mot ryktene om at han skal være misfornøyd i den spanske storklubben.

Portugiseren har nektet å snakke med mediene siden 0-4-tapet for byrival Atlético Madrid tidlig i februar. Lørdag tok han et midlertidig avbrekk fra det selvpålagte medieforbudet.

For den siste tiden har flere spanske medier hevdet at den portugisiske angrepsspilleren skal være misfornøyd i Real Madrid. Det avkrefter han i en uttalelse til den portugisiske avisen A Bola.

- Jeg gjør et unntak nå for å si at det er falske meldinger som ønsker å skape en konflikt mellom meg og klubben. Jeg er veldig fornøyd med å være i klubben, og er sikker på at neste sesong vil bli fylt av suksess. Jeg er i verdens beste klubb, og i verdens beste klubb ønsker jeg å vinne nye trofeer, sier Ronaldo.

Han er for tiden på ferie i Miami, og håper nå å få satt en stopper for ryktene om at han ønsker seg vekk fra klubben.

- Jeg håper oppriktig at de falske ryktene nå vil stoppe, og håper at jeg kan få litt fred. Jeg og Real Madrid har det bra sammen, så 30-åringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere