RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Cristiano Ronaldo har vært koblet til Manchester United i sommer. Nå forsøker portugiserens agent Jorge Mendes å begrave spekulasjonene.
Cristiano Ronaldo har vært koblet til Manchester United i sommer. Nå forsøker portugiserens agent Jorge Mendes å begrave spekulasjonene. Foto: Sergio Perez (Reuters)

Ronaldos agent: Glem United!

Cristiano Ronaldo har vært koblet til Manchester United i sommer. Nå forsøker portugiserens agent Jorge Mendes å begrave spekulasjonene.

Mendes hevder nå at Ronaldo med stor sannsynlighet vil spille for spanske Real Madrid karrieren ut. Han tror ikke det vil være mulig for Manchester United å lokke 29-åringen tilbake til Old Trafford.

– United ligger Cristianos hjerte nær fordi han spilte der i seks år. Men nå tenker han på Real Madrid, og der vil han alltid være. Han har det bra, sier agenten til spansk TV ifølge avisen Mundo Deportivo.

– Han er glad for å være der og har et godt forhold til presidenten. Han har en lang kontrakt og vil avslutte karrieren sin i Real Madrid, utdyper Mendes.

Agenten hevder at Ronaldo har et brennende ønske om å vinne mesterligaen enda en gang med Real Madrid. Den spanske storklubben vant den gjeve klubbturneringen forrige sesong etter å ha slått byrival Atlético Madrid 4-1 i finalen i Lisboa. Ronaldo scoret Reals siste mål i ekstraomgangene.

Portugiseren spilte for Manchester United fra 2003 til 2009, før han forlot klubben til fordel for Manchester United.

Agent Jorge Mendes representerer også Angel Di Maria og Radamel Falcao som i sommer ble hentet til Old Trafford. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere