Ronny Deila måtte legge seg flat

- UNNSKYLD: Ronny Deila fikk en smekk på fingrene.

- UNNSKYLD: Ronny Deila fikk en smekk på fingrene. Foto: Goran Stanzl/pixsell (Pa Photos / NTB scanpix)

- Unnskyld! Jeg skal lære av denne tabben.

Nylig ble det klart at Ronny Deilas Celtic henter Dundee United-spiller Gary Mackay-Steven når kontrakten hans går ut etter denne sesongen.

Spekulasjonene rundt overgangen hadde pågått en stund før det hele ble bekreftet og Deila gikk langt i å bekrefte forhandlingene selv.

- Det er en spiller vi kikker på og vi håper han signerer en kontrakt med oss fra sommeren av, sa Deila til pressen før avtalen var i havn.

Det fikk Dundee United-manager Jackie McNamara til å reagere. Han mente at Deila ikke burde ha snakket offentlig om overgangen, før den var klar.

- Unnskyld
Mandag måtte derfor nordmannen be om unnskyldning for dette.

- Det er en regel jeg ikke er vant med, sier nordmannen ifølge Daily Record.

Celtic-manageren sier videre at han ber om unnskyldning til McNamara og lover å lære av den feilen han gjorde i forbindelse med denne overgangen.

McNamara sa følgende i etterkant av Deilas første utspill om Mackay-Steven:

- Jeg foretrekker å snakke om spillere bak kulissene og ikke offentlig. Jeg er ikke komfortabel med det. Deila har tydeligvis sin egen måte å gjøre ting på.

Deila har måttet tåle kritikk fra mange kanter etter at han overtok som manager i Celtic i fjor sommer og flere klubblegender har gått hardt ut mot den tidligere Strømsgodset-treneren. Deila ser imidlertid ut til å ha tillit i spillergruppen, selv om Celtic ikke har dominert ligaen denne sesongen.

Liverpool-talent
Det er Aberdeen som topper tabellen i Skottland akkurat nå, men Celtic har to kamper mindre spilt og ligger for øyeblikket to poeng bak rivalen.

Nevnte Mackay-Steven er for mange kjent fra tiden i Liverpool. Han spilte for den engelske klubbens akademi i perioden fra 2007 til 2009.

Han ble en stund sett på som et meget stort talent, men slo aldri igjennom i rødt. Han var senere innom akademiet til Fulham.

Etter en periode i Aidrie United, kom han til Dundee United i 2013.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.