Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronny Deila måtte legge seg flat

- UNNSKYLD: Ronny Deila fikk en smekk på fingrene.
- UNNSKYLD: Ronny Deila fikk en smekk på fingrene. Foto: Goran Stanzl/pixsell (Pa Photos / NTB scanpix)
- Unnskyld! Jeg skal lære av denne tabben.

Nylig ble det klart at Ronny Deilas Celtic henter Dundee United-spiller Gary Mackay-Steven når kontrakten hans går ut etter denne sesongen.

Spekulasjonene rundt overgangen hadde pågått en stund før det hele ble bekreftet og Deila gikk langt i å bekrefte forhandlingene selv.

- Det er en spiller vi kikker på og vi håper han signerer en kontrakt med oss fra sommeren av, sa Deila til pressen før avtalen var i havn.

Det fikk Dundee United-manager Jackie McNamara til å reagere. Han mente at Deila ikke burde ha snakket offentlig om overgangen, før den var klar.

- Unnskyld
Mandag måtte derfor nordmannen be om unnskyldning for dette.

- Det er en regel jeg ikke er vant med, sier nordmannen ifølge Daily Record.

Celtic-manageren sier videre at han ber om unnskyldning til McNamara og lover å lære av den feilen han gjorde i forbindelse med denne overgangen.

McNamara sa følgende i etterkant av Deilas første utspill om Mackay-Steven:

- Jeg foretrekker å snakke om spillere bak kulissene og ikke offentlig. Jeg er ikke komfortabel med det. Deila har tydeligvis sin egen måte å gjøre ting på.

Deila har måttet tåle kritikk fra mange kanter etter at han overtok som manager i Celtic i fjor sommer og flere klubblegender har gått hardt ut mot den tidligere Strømsgodset-treneren. Deila ser imidlertid ut til å ha tillit i spillergruppen, selv om Celtic ikke har dominert ligaen denne sesongen.

Liverpool-talent
Det er Aberdeen som topper tabellen i Skottland akkurat nå, men Celtic har to kamper mindre spilt og ligger for øyeblikket to poeng bak rivalen.

Nevnte Mackay-Steven er for mange kjent fra tiden i Liverpool. Han spilte for den engelske klubbens akademi i perioden fra 2007 til 2009.

Han ble en stund sett på som et meget stort talent, men slo aldri igjennom i rødt. Han var senere innom akademiet til Fulham.

Etter en periode i Aidrie United, kom han til Dundee United i 2013.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!