RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Rooney: - Jeg har modnet

Sist oppdatert:
Manchester United-spissen lover å være mer disiplinert denne sesongen.

Rooney var i sentrum for flere episoder under fjorårets sesong, både på og utenfor banen. Temperamentet til unggutten resulterte blant annet i en del dumme gule kort, men den tid håper 19-åringen at nå er forbi.

- Å komme til United kunne bare styrke meg. Å jobbe sammen med spillerne og Sir Alex. Jeg har lært mye, og jeg har modnet, både på og utenfor banen, sa Rooney på en pressekonferanse i forkant av kveldens landskamp mot Danmark. Nå lover Rooney en helt annen oppførsel i årets sesong.

- Jeg ønsker å forsikre meg om at jeg ikke får gule kort for krangling. Alle spillere gjør det, men i mitt tilfelle blir det mer ut av det fordi jeg er den jeg er. Jeg skal kutte ned på antall dumme gule kort, sier han, ifølge SkySports.

Rooney, som blir 20 år i november, føler seg sikker på at han gjorde det riktige valget da han gikk til Old Trafford, selv om det ikke ble noen trofeer det første året.

TV 2 Nettavisen følger kveldens landskamper direkte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere