Rooney ber om fansens støtte

Foto: Jon Super (Ap)

Manchester United er inne i sin verste krise på flere år.

11.01.14 15:24

Wayne Rooney ber fansen stille seg bak laget i lørdagens kamp mot Swansea.

Det har vært mange prøvelser for United-fansen denne sesongen. Laget er bare nummer sju i serien, og i 2014 har alle kampene endt med tap.

1. nyttårsdag vant Tottenham 2-1 på Old Trafford i serien, og lørdagens motstander Swansea slo dem ut av FA-cupen med en sen scoring forrige helg. I tillegg tapte United første semifinale borte mot Sunderland i midtuken.

Lørdag kommer Swansea tilbake til Manchester for andre gang på en uke. Taper United det oppgjøret blir det første gangen siden oktober 1961 at de taper fire kamper på rad.

Van Persie fortsatt ute
For å gjøre vondt verre mangler United fortsatt den skadde spissduoen Wayne Rooney og Robin van Persie.

Rooney sier fansens støtte betyr mye for spillerne i motgangen. – Tilskuerne kan ha enormt mye å si for selvtilliten, så forhåpentligvis vil alle stille seg bak spillerne og manageren kampen gjennom, skriver Rooney på sin Facebook-side.

Rooney er sannsynligvis klar til neste helgs storkamp borte mot Chelsea, men van Persie er fortsatt et stykke unna å bli klar.

Får hjelp av Ferguson
Den siste uken har engelske medier skrevet at tidligere manager Alex Fergusons tilstedeværelse på Uniteds kamper ødelegger for laget.

Det avviser hardt prøvede David Moyes på det sterkeste.

- Det viser at de ikke kjenner meg eller Sir Alex. Folk sier det siden de ikke har peiling på hvordan ting fungerer. Han har vært veldig støttende og vil bare hjelpe, sier skotten.

Moyes sier han har fått råd fra flere legender i United-hierarkiet.

- Jeg snakker med Ferguson når jeg trenger det, og pleier å ta en prat med ham etter kampene. Jeg liker å gjøre det, og snakker også med Bobby Charlton og Bryan Robson. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.