*Nettavisen* Sport.

Rooney er friskmeldt

Foto: ANDREW YATES (Afp)

Toppscoreren er i troppen til møtet med Norwich.

Manchester Uniteds stjernespiller Wayne Rooney har hatt en fabelaktig start på sesongen og harscoret ni mål allerede, men måtte stå over forrige kamp mot Stoke på grunn av en hamstring-skade.

Men til lørdagens kamp mot Norwich er toppscoreren med i troppen, og klar til å spille. Også Javier «Chicharito» Hernandez er med i troppen.

- Wayne og Hernandez er klare til morgendagen. De trente godt i går, og det er gledelig, sa manager Alex Ferguson på sin ukentlige pressekonferanse.

United har slitt med en del skader denne sesongen, og har måttet klar seg uten spillere som Jonny Evans, Nemanja Vidic, Chris Smalling og Tom Cleverly i perioder. Ferguson håper å ha flere av dem spilleklare om ikke lenge.

- Vi får forhåpentligvis Jonny Evans tilbake også. I øyeblikket gjør vi litt for mange forandreinger i den bakre fireren, så forhåpentligvis kan det hjelpe oss defensivt. Vidic Cleverley og Smalling bør være spilleklare etter landskampene og tilgjengelig til kampen mot Liverpool, sier Ferguson.

Manchester United spilte en svak kamp i Mesterligaen mot Basel denne uken, og klarte bare 3-3 på hjemmebane. Ferguson innrømmer at det ikke var spesielt bra.

- Folk sier at innsatsen vår var uforsiktig mot Basel, og at vi undervurderte motstanderen vår. Jeg tror det er elementer av sannhet i det, og vi er nødt til å bli bedre defensivt. Vi er for snille for tiden, sier Ferguson.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag