RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney har tro på Liverpool

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Men Manchester United-spissen vil gjøre alt for å ødelegge for rivalen.

Det har gått 21 år siden sist Liverpool gikk til topps i den engelske toppdivisjonen, men foran neste sesong er det igjen optimisme på Anfield.

Klubben har satset hardt i sommer og hentet inn folk som Jordan Henderson, Charlie Adam og Stewart Downing. Det er også ventet ytterligere aktivitet på markedet.

De siste årene har Merseyside-klubben måtte finne seg i å leve i skyggen av erkerival Manchester United, som forrige sesong tok sin 19. ligatittel, mot Liverpools 18.

- Gode signeringer
Men selv om United i mange år nå har vært den ledende klubben i engelsk fotball, så må også klubbens stjernespiss, Wayne Rooney, nå innrømme at Liverpool ser farlige ut.

- De har gjort noen veldig gode signeringer, britiske spillere. Og under Kenny Dalglish er jeg sikker på de vil kjempe hardere enn noen gang der oppe, sier han ifølge Sky Sports.

Rooney er selv fra Liverpool, men startet karrieren hos de rødes rivaler Everton. Slik sett har spissen aldri vært noen spesielt populær kar blant Liverpool-fansen.

Det hjalp nok heller ikke at han la ut et bilde på mikrobloggen Twitter, etter at United hadde sikret det 19. seriemesterskapet, der han hadde tallet 19 barbert inn på brystet.

Men til tross for at dette innrømmer spissen altså nå at han har tro på at Liverpool kan utfordre om ligatittelen den kommende sesongen.

- Ja, jeg tror de har en god sjanse til å vinne tittelen, sier han.

- Vi vil vinne alt
Selv vil han imidlertid gjøre sitt ytterste for nettopp dette ikke skal skje.

- Når du spiller for en klubb som Manchester United, er det helt klart et mål å vinne alle turneringer, sier Rooney.

- Vi ønsker å vinne alt og håper å starte med å vinne Community Shield. Det er ikke noe bedre enn å starte sesongen med et lokalderby, sier spissen.

Manchester United møter nemlig Manchester City til Community Shield-kampen én uke før Premier League-sesongen tar til for alvor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere