Gå til sidens hovedinnhold

- Rooney orket ikke Ferguson

Men stjernen skal være positiv til David Moyes.

Ryktene har vært mange rundt Wayne Rooney den siste tiden, og det hele toppet seg da sir Alex Ferguson bekreftet at spissen ville bort nylig.

Rooney har blitt koblet til en rekke klubber de siste ukene, og Chelsea, Arsenal og Bayern München har vært nevnt.

Det at 27-åringen faktisk har bedt om å bli solgt fra Manchester United har også vært med på å fyre opp under det avisene lenge har skrevet.

Nå melder imidlertid The Times at spissen er i ferd med å ta en u-sving. Grunnen til det er at Ferguson legger opp etter sesongen.

BLOGG: - Rooney må til Tyskland

- Ikke Ferguson
Ifølge avisen skal det være den 71 år gamle skotten som har vært hovedgrunnen til at Rooney har ønsket seg bort fra Old Trafford-klubben.

De to har i lengre tid hatt en anstrengt forhold, og tilbake i 2010 var også Rooney på vei ut porten, men ombestemte seg i siste liten.

Det er skotske David Moyes som overtar ansvaret i Manchester United fra sommeren av, og selv om Rooney og Moyes også har hatt sine problemer, vil spissen nå bli.

Det er ventet at Moyes' første oppgave som United-sjef er å ta en lang prat med Rooney og komme til enighet med spissen om veien videre.

Ifølge The Times skal Rooney ha stor tro på at Moyes er mannen som kan få karrieren hans tilbake på rett spor.

Rooney har hatt det mange vil kalle en middelmådig sesong i United i år, men 27-åringen har likevel vært involvert i over 20 mål for klubben (mål og assist).

- Ikke på agendaen
Nyheten om at Rooney ønsker å ta en u-sving, kommer samtidig som at Bayern München avkrefter sin interesse for den engelske stjernen.

- Jeg vet ikke helt hva Rooney kan tilføre Bundesligaen, sier Bayerns sportsdirektør Mathias Sammer.

- Vi har stor respekt for Wayne, men det har ikke vært noe kontakt mellom partene. Han står ikke på vår agenda, fortsetter den tidligere midtbanespilleren.

Wayne Rooney kom til Manchester United i 2004 og har i flere sesonger vært en av klubbens viktigste spillere. I år har han imidlertid havnet litt i skyggen av Robin van Persie.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken