RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney ute mot Blackburn

(Reuters/Scanpix)
Sir Alex Ferguson vil la målkongen bli helt frisk.

Manchester Uniteds Wayne Rooney vil gå glipp av søndagens ligakamp mot Blackburn. Det bekrefter United-sjef Sir Alex Ferguson fredag.

Spissen pådro seg en skade i Mesterliga-oppgjøret mot Bayern München onsdag. Rooney var også usikker i forkant av oppgjøret mot Bayern, men bli spilleklar i siste time.

United-stjernen, som har scoret 34 mål så langt denne sesongen, ble byttet ut etter 55 minutter av oppgjøret, etter å ha slått opp igjen skaden han pådro seg i første møte med tyskerne.

- Det er ikke så ille som vi først trodde, og jeg tror han blir klar til kampen mot City. Vi har i hvert fall tid til å la han bli bedre nå, sier Ferguson ifølge nyhetsbyrået Reuters.

- Bortsett fra Rooney, er alle klare, fortsetter skotten.

Kampen mot Blackburn er svært viktig for United i serieinnspurten i Premier League. Fergusons gutter ligger to poeng bak Chelsea når fem kamper gjenstår. Rooney var ikke på banen da United tapte mot Chelsea med 2-1 forrige runde.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere