RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney utestengt - Ferguson raser

Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson er rasende på det engelske fotballforbundet (FA) etter at Wayne Rooney ble suspendert i tre kamper.

Wayne Rooney ble idømt tre kampers karantene for å ha dyttet Boltons Tal Ben Haim i ansiktet i en kamp andre juledag. Ben Haim er også tiltalt - for å overspille i situasjonen.

- Tiltalen for voldelig oppførsel forunder meg, for alle som har sett episoden vil være enig i at den ikke var voldelig. Og hvis den var voldelig; hvorfor tiltaler de også Tal Ben Haim? Jeg forstår det ikke. Han (Ben Haim) er også tiltalt, og det betyr at de mener han er skyldig i å ha filmet, sier Manchester Uniteds manager til The Sun.

Manchester United aksepterte Rooneys suspensjon uten å anke. Det kan forklares med at 19-åringen dermed er ferdig med å sone karantenen når United skal møte Chelsea og Liverpool. Rooney står over lørdagens kamp mot Middlesbrough, samt kampene mot Tottenham og Exeter.

Ferguson mener FAs nye disiplinærsystem er umoralsk. Klubbene får nemlig ikke være representert under en eventuell ankehøring.

- Systemet er helt feil. Problemet vårt er at vi ikke kan anke fordi vi får ikke være tilstede på høringen. Den er lukket. Derfor sier de egentlig at du ikke trenger å bry deg med å anke, for vi kommer til å vinne uansett. Idet vi nærmer oss 2005, virker det urettferdig og umoralsk, mener Ferguson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere