RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Peter Byrne (PA/Scanpix)

Rooney vant i retten

Sist oppdatert:
Ble saksøkt for 40 millioner kroner.

4,3 millioner pund, tilsvarende 40 millioner kroner. Det var søksmålet Manchester United-spissen Wayne Rooney fikk rettet mot seg fra sitt gamle agentbyrå Proactive.

Rooney gikk ut av avtalen med sitt agentbyrå i 2008, og den daværende direktøren – Paul Stretford – sluttet i selskapet for å bli Rooneys personlige agent.

Agentfirmaet mente de hadde rett på 20 prosent av inntektene til Wayne og kona Coleen Rooney fram til avtalen ble oppsagt i 2008.

Rooney har hele tiden tatt avstand på kravet, og torsdag fikk han medhold i retten.

- Jeg er lettet over å ha vunnet denne saken. Min kone Collen og jeg har alltid med glede betalt penger folk rettmessig har hatt krav på. Men disse summene var en spøk, og vi føler det var et forsøk på å utnytte oss.

- Heldigvis har dommeren slått tilbake mot deres urealistiske krav og vi betaler med glede den veldig lille summen de ble tilkjent, skriver Rooney i en pressemelding, ifølge Reuters.

Den lille summen han snakker om er nærmere bestemt på 90.000 pund. En liten million norske kroner, altså.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere