*Nettavisen* Sport.

Rooneys hårfønertale

United-helten var fly forbannet på medspillerne i pausen på San Siro.

17.02.10 10:10

Alex Fergusons hårfønertaler, som refererer til at manageren skriker spillere opp i trynet så håret står i stiv kuling bakover, både i pausen og etter kampen har blitt viden kjent etter snart 25 år som sjef i Manchester United.

Bare spør Henning Berg og Ronny Johnsen.

Nå er skottens utbrudd tydeligvis gått i arv til spillerne.

Les også: Rooney satt Beckham i skyggen

Gårsdagens United-helt Wayne Rooney var tydelig misfornøyd med flere av lagkameratene i de første 45 minuttene. Darren Fletcher fikk flere slengkommentarer av angriperen, men høyrekanten Nani fikk virkelig høre det etter flere svake innlegg.

I pausen svartnet det helt for Premier Leagues toppscorer.

- Jeg var frustrert med flere ting i løpet av førsteomgangen. Noen av spillerne gjorde ikke jobben sin, og jeg lot de få høre det. Vi lærte av feilene våre og vant kampen, noe jeg er svært fornøyd med, sa Rooney ifølge Independent etter oppgjøret.

United kan si seg svært fornøyd med å ha gått inn til pausen på stillingen 1-1 etter det Alex Ferguson beskrev som «en første omgang med en serie av tabber».

Les også: Senket på Ronaldo-vis

Men i den andre omgangen satte kanskje verdens beste angriper inn støtet og sørget for at United tok sin første seier på San Siro noensinne.

Det fikk Ferguson til å hylle sin spissjuvel.

- I den siste omgangen fortsatte Rooney sin strålende form. Han var i fyr og flamme, og Milan hadde ingen måter å stoppe han på. Han var rett og slett fantastisk. Rooney forbedrer seg hele tiden og er en av verdens beste spillere om dagen.

Clarence Seedorf reduserte til 2-3 på tampen av oppgjøret, men det er ingen tvil om at United er i førersetet når David Beckham & co. returnerer til Old Trafford om noen uker.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.