RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ros til Myhre-rival

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Charlton-manager Iain Dowie roser sin innleide keeper Scott Carson.

CHARLTON - CITY 1-0: Charlton fikk en fryktelig start på sesongen, men ser nå ut til å ha funnet fasongen. Mot Manchester City holdt laget nullen for fjerde kamp på rad.

Nå skryter manager Iain Dowie av førstekeeper Scott Carson, som er leid inn fra Liverpool.

- Jeg håper jeg ikke får en telefon fra Rafa Benitez om å hente Scott tilbake til Liverpool. Han har gjort en strålende jobb for oss, skrøt Dowie etter seieren mot City, ifølge Sportinglife.

De uttalelsene gjør vel ikke Thomas Myhres vei til førstelaget kortere. Mot Manchester City satt han heller ikke på benken, det gjorde danske Stephan Andersen.

Goalgetter
Men han kan godt spandere noen superlativer på en annen spiller også. Darren Bent har scoret seks av Charltons sju seriemål denne høsten, og virker like giftig som i den glimrende fjorårssesongen. Mot City ble han matchvinner.

- Han gir dem det lille ekstra, og du vet at du blir straffet om du lar ham være fri inne i feltet, sa City-boss Stuart Pearce etterpå.

Og det var akkurat på den måten kampen ble avgjort. Jerome Thomas slo et godt innlegg, og Bent styrte ballen kontrollert i mål med pannebrasken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere