*Nettavisen* Sport.

Rosenborg får bank i Stavanger

Foto: Lien, Kyrre (Scanpix)

Stavanger Oilers er suverene på hjemmeis. Sjekk dagens første dobbel.

02.10.10 12:05

Dagens tipsmeny:
Tipping: Sikker H i Bergen
Odds: Sjekk dagens Premier League-dobbel
Odds: Lesernes oddstips lørdag
V75: Store penger på gang?


Det er lørdag igjen og endelig kan vi boltre oss i fotball fra alle de store ligaene i Europa, og de litt mindre ligaene i Norge i tillegg. Det spilles ishockey og håndball også, og enkelte objekter herfra finner vi også på langoddsen. Vi lanserer to tips i dag, først en norsk dobbel med spillefrist klokken 14.55 og så en engelsk dobbel med frist 15.55.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Stavanger - Rosenborg
GET-ligaen. Stavanger Oilers har vist seg meget sterke denne sesongen og står med full pott etter fem runder. De regjerende norgesmesterne vinner like gjerne over gullfavoritt Lørenskog som Manglerud Star. Årets fem første matcher er vunnet 3-1, 4-0, 6-2, 5-1 og 5-3.

Rosenborg er ligaens positive overraskelse og det ser ut som den nyopprykkede klubben skal kunne klare å holde hodet over vannet på høyeste nivå. Man har slått Storhamar og Frisk Asker hjemme på Leangen, og sjokkert med 4-3 seier i Kristins Hall på Lillehammer. Dog ble man for små borte mot både Vålerenga og Lørenskog.

Dette er første gang disse lagene møtes. Vi kan ikke finne bekreftede, alvorlige skadeproblemer i noen av lagene. Vi leser at Oilers Brandasu og Hallem gikk av isen mot Lørenskog sist, førstnevnte tilsynelatende skadet. Vi vet ikke hvor alvorlig skadene er og om de må stå over i dag.

Rosenborg ble tidvis totalt overkjørt av Lørenskog sist, og vi tror ikke de får det stort enklere i dag. Rosenborg kommer sannsynligvis til å overleve på poeng sanket i Trøndelag, ikke på borteis mot topplagene. Oilers har vunnet fem av fem kamper med minst to mål så langt, og i dag tipper vi noe i størrelsesorden 4-0, 5-1 eller deromkring. Vi spiller Oilers-seier med minst to mål til 1,42 i odds. Objektet må kombineres.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Notodden - Manglerud Star
2. divisjon avdeling 1. Spill på hjemmeseire på Notodden har vært ganske god og veldig stabil butikk denne sesongen. Vi prøver oss igjen i dag, på laget som jager opprykk og nå står med 11-0-0 og målforskjell 52-5 på hjemmebane. På bortebane har Notodden gjerne mislykkes, og med tre poeng opp til avdelingsleder Asker sier det seg selv at hjemmelaget må ha alle poengene i dag.

MS var tippet i toppen, og har vel ikke helt innfridd med en foreløpig femteplass og litt for langt opp til en interessant posisjon. 4-4-3 er fasit på bortekampene. Sist tapte de med svekket mannskap 0-3 hjemme for Asker, mens bortekamper av nyere dato er vunnet 4-2 over Stabæk 2, og tapt 2-5 for Frigg og 3-4 for Bærum. Vi noterer oss 1-1-3 på MS fem siste bortekamper, med andre ord en sterkt dalende borteform. Er man i ferd med å miste piffen etter at det ble klart at opprykk blir for vanskelig?

Notodden skriver på sin hjemmeside at Fabian Taylor og Jeton Pestisha er ute for resten av sesongen etter hhv avrevet leddbånd og brist i skulder. Men dette er gammelt nytt og dagens tropp ser like sterk ut som vanlig. Manglerud Star manglet Vethe, El-Masrouri, Stenersen og Nikodemussen mot Asker sist. Nå leser vi at El- Maausori , Stenersen og Vethe er tilbake, og i kampreferatet står det at Nikodemussen kom innpå de siste 25 minuttene sist. Noe skader hos MS i dag også da, men bedre enn sist.

Dagens situasjon er spesiell, da Notodden desperat trenger poengene, mens MS mistet det siste håp om opprykk da de tapte for Asker sist. Slikt kan påvirke motivasjonen, og kombinert med litt skader og dalende borteform er dette nesten nødt til å ende med hjemmeseier. Notodden har vært i en egen klasse på hjemmebane og i dag får vi hele 1,50 i odds på hjemmeseieren, siden det er et av avdelingens bedre lag som kommer på besøk. Hjemmeseieren må være like sannsynlig i dag som alltid, og vi spiller Notodden til 1,50 i en dobbel med storseier til Stavanger Oilers. 2,13 gir denne dobbelen og vi setter 100 kroner. Spillefristen er klokken 14.55.

37. Stavanger - Rosenborg IHK (0-1) 1,42 5,95 3,30
47. Notodden - Manglerud Star 1,50 4,00 3,40

Total odds: 2,13

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.