RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rosenborg innfører mobilforbud

Foto: Ned Alley/Scanpix
Sist oppdatert:
Markus Henriksen åpner for at RBK-spillerne var for sløve på trening i 2011 – og ber om skjerpings.

Oslo (ANB): 2011-sesongen endte med bronsemedaljer på Lerkendal, hvilket ikke var mer enn godkjent for seiersvante trøndere. Nå er forberedelsene til en ny sesong i full sving – og både spillere og trenere er enige om å ta grep for å gjenvinne tronen i norsk fotball.

Større fokus og konsentrasjon i treningsarbeidet er et av områdene det er intern enighet om å fokusere på.

– Vi snakker om treningskultur og om hvordan vi ønsker å fremstå på banen. At vi må skjerpe oss mer på trening. Være hundre prosent skjerpet til enhver tid. Der var vi kanskje litt sløve i fjor, sier Markus Henriksen til klubbens hjemmesider.

Ingen mobiltelefon
RBK-spillerne er også enige om et sett regler som skal gjøre seg gjeldende utenfor banen i 2012. En av dem handler om bruk av mobiltelefon.

– Når det gjelder garderoben, ble vi blant annet enige om at det ikke er lov å bruke mobiltelefon, sier Henriksen.

19-åringen er overbevist om at endringene som nå innføres, vil gi resultater.

– Det tror jeg blir veldig positivt. Det er når vi er skjerpet hele tiden vi blir bedre. Og grunnlaget for det som skjer i kamp legges på trening, og det håper vi skal vises allerede denne sesongen, sier han.

Advarer Molde
Ni poeng skilte til slutt trønderne fra serievinner Molde i 2011. Markus Henriksen støtter seg til historien – og tror romsdalingene vil få det atskillig tøffere i år.

– Det kommer til å bli tøft for dem. Det har vært en tendens til at serievinneren har havnet litt lenger ned på tabellen året etter. Det er vel bare vi som har klart å vinne to år på rad, sier han – og tilføyer:

– Jeg synes de gjorde utrolig bra i fjor, all ære til dem, men i år skal vi gi dem en mye tøffere kamp enn vi gjorde i fjor, understreker Henriksen.

Onsdag setter han seg på flyet til Thailand. Der skal landslaget delta i Kings Cup, og Henriksen vil benytte turen godt.

– Jeg forventer at jeg klarer å legge inn en veldig god søknad slik at jeg får være med videre. Jeg ønsker å spille meg inn på A-laget i år, og da må det vises allerede i Thailand, sier den unge RBK-strategen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere