*Nettavisen* Sport.

Rosenborg knuste Djurgården

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Rosenborg har så avgjort ristet skuffelsen over å ha blitt slått ut av Uefa-cupen av seg. Lørdag var det svenske Djurgården som fikk unngjelde.

13.03.04 21:08

Rosenborg-Djurgården 5-0 (4-0), Abrahallen.
Mål: 1-0 Frode Johnsen (11), 2-0 Jan Gunnar Solli (27), 3-0 Harald Martin Brattbakk (31), 4-0 Brattbakk (38), 5-0 Dagfinn Enerly (str. 80)

Ingenting tyder på at Rosenborg sliter nevneverdig etter å ha måttet ta farvel med Europa-cupen. Lørdag dominerte laget stort, da Djurgården var på Norgesbesøk.

Strålende
- Vi spilte en voldsomt god kamp. Angrepsspillet er fremragende, formasjonene sitter og vi scorer noen fine mål, der vi spiller oss frem til målene, sier Rosenborg-trener Ola By Rise til TV 2 Nettavisen.

- Dette er den desidert beste treningskampen vi har spilt denne vinteren, sier Harald Martin Brattbakk til NTB.

Rosenborg ledet 4-0 til pause, etter å ha kjørt fullstendig over temposvake Djurgården. I andre omgang sakket RBK noe av på tempoet, men svenskene hadde aldri noen sjanse til å komme tilbake i dag.

RBK måtte for øvrig klare seg uten skadde Espen Johnsen i dag, noe som gav andre-keeper Alexander Lund Hanssen en sjense til å vokte buret for trønderne.

God keeper
- Alexander var meget god og trygg i dag. Det er viktig for han at han får den nødvendige kamptreningen, sier By Rise.

Han avviser at Rosenborg er på noen desperat spiller-jakt for tiden.

- Nei, vi stresser ikke med å hente nye spillere inn. Vi vil bruke god tid på å finne den eller de rette spillerne vi eventuelt trenger. Vi har et bra lag nå, men vil kanskje trenge en ny forsvarsspiller, sier Ola By Rise til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.