RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rosenborg knuste Liverpool

Foto: NextGen Series
Sist oppdatert:
Trønderlaget imponerer stort i ungdommens Champions League.

RBK - LIVERPOOL 3-0:

Rosenborg har vært svært bra i NextGen Series denne høsten, til tross for at trønderlaget har havnet i det som kan se ut som en tøff gruppe.

NextGen Series er juniorfotballens svar på Champions League.

I første kamp slo RBK tyske Borussia Dortmund, i andre kamp ble det seier mot italienske Inter og fredag kveld ble Liverpool slått med 3-0 i Trondheim.

Full pott
Magnus Blakstad, Robin Bjørnholm og Alexander Sørloth scoret målene for trønderlaget. Alle målene kom i løpet av første omgang.

Dette betyr at Rosenborg topper sin gruppe i turneringen med ni poeng fra tre kamper. Inter følger på andreplass med sju poeng fra fire kamper.

Borussia Dortmund har også spilt fire kamper og har fire poeng. Liverpool har null poeng på tre kamper. RBK har nå igjen tre bortekamper mot disse lagene.

Av de mer kjente som stilte til start for Liverpool var Jordan Ibe, Marc Pelosi, Ryan McLaughlin, Kristoffer Peterson og spissen Krisztian Adorjan.

Stortalentet Jerome Sinclair, som fikk sin a-lagsdebut for Liverpool tidligere denne sesongen, kom inn som innbytter etter 76 spilte minutter.

Molde ute
Molde deltar også i NextGen Series denne sesongen, men de blå har ikke slått like bra fra seg. Klubben klarte kun ett poeng på seks kamper i gruppe 3.

Molde spilte i gruppe med Ajax, CSKA Moskva, og engelske Chelsea. Det russiske laget vant gruppen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere