RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rosenborg pepet av banen

Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
Trønderne måtte seg seg slått av St. Johnstone.

ROSENBORG - ST. JOHNSTONE 0-1:

Rosenborg har et relativt vanskelig utgangpunkt før returkampen i Skottland etter at trønderne ble slått 1-0 av St. Johnstone på Lerkendal onsdag.

Frazer Wright satte inn kampens eneste mål og dermed kan europaeventyret få en veldig tidlig slutt for RBK denne sesongen.

Sjokkstart
Det var spilt omtrent ti minutter da hjemmelaget vasket frem kampens første mulighet i møtet med skottene.

John Chibuike så ut til å være på vei mot å avslutte selv, men trillet i stedet ballen til Nicke Bille Nielsen, som sendte ballen like utenfor fra 16 meter.

Da vi nærmet oss halvspilt omgang skaffet Jimmy Floid Hasselbainks nevø, Nigel Hasselbaink, hjørnespark for St. Johnstone.

Den ble slått inn i feltet av David Wotherspoon og møtt av Frazer Wright, som styrte ballen i mål til skotsk ledelse på Lerkendal.

Bille Nilsen var nær ved å utligne for Rosenborg etter 24 minutter, men en fantastisk redning fra Alan Mannus hindret jubel for hjemmelaget.

Kjempesjanse
Rosenborg klarte ikke å legge noe trøkk på gjestene fra start av i den andre omgangen og begynte etter hvert å få hjemmepublikummet mot seg.

På en corner ti minutter ut i omgangen, sto RBK-spillerne i kø for å sette i ballen i mål, men utrolig nok klarte Mannus å avverge situasjonen.

Det meste handlet om Rosenborg i den andre omgangen, men trønderne maktet ikke å få ballen i mål.

Heller ikke innbytter og debutant Alexander Søderlund klarte å redde et brukbart utgangspunkt for Rosenborg, som dermed må hente opp 0-1 i returkampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere