*Nettavisen* Sport.

Rosenborg slanker stallen

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

John Pelu kommer ikke tilbake.

Rosenborg har lenge vært klar på at det skal kuttes i antall spillere på lønningslista. At RBK røk ut av europacupen, gjør at behovet for en bred stall utover høsten blir enda mindre.

Tidligere denne uka ble det klart at Roy Miller leies ut til svenske Örgryte.

Nå er det også klart at John Pelu ikke kommer tilbake fra sitt leieopphold i Haugesund. I stedet er klubbene blitt enige om en permanent overgang. Pelu har undertegnet en kontrakt som strekker seg ut 2010.

- Dette er en god løsning for begge parter. Situasjonen til Pelu endret seg i vinter da vi hentet inn to nye spisser, og han havnet bak i køen. Konkurransen er fremdeles tøff på de offensive plassene, og derfor er det en god løsning at han går til en klubb der han får spille, forklarer sportslig leder Erik Hoftun til RBK.no.

Svenske John Pelu ble aldri noen stor suksess på Lerkendal etter overgangen fra Kongsvinger, og huskes dessverre best for å ha filmet seg til straffe i fjorårets hjemmekamp mot Viking. Saken havnet hos NFFs Doms- og sanksjonsutvalg, men der ble Pelu frikjent – da Rosenborgs medisinske apparat plutselig kunne dokumentere at Pelu hadde fått krampe i begge leggene samtidig ...

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.