RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rosenborg snublet uten Nicki Bille

UAVGJORT: Bodø/Glimt og Rosenborg spilte 2-2 mandag.
UAVGJORT: Bodø/Glimt og Rosenborg spilte 2-2 mandag. Foto: Mats Torbergsen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
En gammel RBK-kjenning sikret 2-2 for Glimt.

Bodø/Glimt - Rosenborg 2-2:

Nicki Bille Nielsen var den store snakkisen mandag, etter at det kom ut at han var vraket på grunn av en alkohol-sak Rosenborg gjerne skulle ha sluppet.

Saken kan du lese om her.

Likevel, kampen skulle spilles. Men det skulle ikke gå slik Rosenborg hadde ønsket.

For med seier til både Molde og Strømsgodset, måtte Rosenborg ha tre poeng mandag for å holde følge med de andre tittelutfordrerne. Det klarte de ikke. 2-2 ble resultatet i en sjanserik kamp i nord.

Per Joar Hansen ble spurt om vrakingen av Nicki Bille etter kampslutt.

- Når du våkner med ansiktet ditt på alle avisforsidene etter denne saken, så er du ikke fokusert og i stand til å prestere på en fotballbane. Da er det best at han er igjen hjemme og får hvile hodet, mens vi får alle fakta på bordet, sa Hansen til TV 2.

Nære relasjoner
Bodø/Glimt og Rosenborg blir som et lokaloppgjør å regne, på tross av avstanden, og klubbene har gjort veldig mange spillerkjøp seg imellom, blant annet Runar Berg og Jan Derek Sørensen.

Også Trond Olsen har spilt i begge klubber. Han ble avgjørende mandag.

Etter en dårlig start på sesongen, reiste Bodø/Glimt kjerringa forrige serierunde, og sikret sin første seier, med 4-2 mot Sogndal.

Rosenborg var ubeseiret før kampen mot Glimt, men stod likevel kun med fem poeng.

Tidlige mål
Allerede tidlig i kampen kom det mål begge veier.

Først var det fjorårets målgarantist i 1. divisjon, Abdurahim "Ibba" Laajab som sendte hjemmelaget i føringen. Det gikk likevel bare fire minutter til før det smalt i den andre enden av banen.

Morten Gamst Pedersen skulle kanskje egentlig sonet denne kampen med karantene etter å ha taklet med strake knotter mot Odd sist. Likevel, han spilte, og han takket for det ved å score for Rosenborg. Stillingen var dermed 1-1 etter drøye ti minutter.

Omgangen var preget av sjanser, og Stefan Strandberg burde kanskje sendt Rosenborg opp i føringen etter en halvtime. Resultatet var likevel 1-1 til pause.

Etter pause var Roseborg best, og Aleksander Søderlund sendte gjestene i ledelsen med 1-2. Han burde doblet like etter, men han klarte ikke å sette headingen i mål.

Det klarte derimot en gammel Rosenborg-kjenning, Trond Olsen. Glimt-spilleren var muligens offside da han satt inn 2-2, som også ble sluttresultatet.

Midt på tabellen
Bodø/Glimt ligger midt på tabellen, med fem poeng, mens Rosenborg ligger et poeng foran.

Glimt møter Stabæk neste runde, mens Rosenborg tar imot Brann i Trondheim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere