*Nettavisen* Sport.

Rösler: - Veldig skuffende

Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX

Siddisene sjanseløse på medaljer etter tapet i Bodø.

24.08.09 10:28

ASPMYRA (Nettavisen):

BODØ/GLIMT-VIKING 2-0: Søndagens kamp på Aspmyra var viktig for begge lagene, idet det gjenstår åtte runder av årets tippeliga.

Skuffet Rösler
Og det var Bodø/Glimt som trakk det lengste strået i kampen om poengene. Med 2-0-seieren rykket Glimt opp over kvalikplassen og er enn så lenge trygge, men det er fortsatt veldig jevnt. Halve Tippeligaen står i fare for å rykke ned.

For Viking var kampen avgjørende for om laget ville ha noen mulighet til å kunne kapre 3. plassen

Nå er laget derimot helt ute av medaljestriden.

Det var en tydelig skuffet Uwe Rösler som møtte pressen etter kampslutt.

- Dette er veldig skuffende. Det er veldig leit at vi nå ikke vil kunne være med å kjempe om medalje, sier Rösler til Nettavisen.

- Vi har ballen, men ikke poengene
Før kampen gjorde nemlig Viking-treneren det klart at han stilte høye krav til spillerne før kampen.

- Uavgjort er ikke godt nok, sa Rösler.

Han mener tapet var av den noe ufortjente sorten, men innrømmer at Viking må forbedre seg.

- Det var en veldig typisk Viking-kamp. Vi har ballen, mens det andre laget får poengene. Vi er rett og slett ikke gode nok, sier Rösler.

For to uker siden gikk Vikings Mame Niang til angrep på lagkamerat Jone Samuelsen. Uwe Rösler vil ikke gå med på at det har preget lagmoralen.

- Nei, overhodet ikke. Det har absolutt ikke hatt noen innvirkning. Hvis du har ytterligere spørsmål om det, kommer jeg ikke til å svare, sier Rösler til Nettavisen.

Glimt foreløpig på sikker plass
Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen sier derimot at han nå «har trua» på at det kan gå rett vei for Bodø/Glimt, selv om laget sliter både økonomisk og med de sportslige resultatene.

- Vi er selvsagt ikke gode nok for Tippeligaen før vi har spilt vår siste kamp i november. Først da vet vi om vi er gode nok, men dagens kamp gjør at vi i hvert fall er rede til å kjempe videre, sier Ingebrigtsen.

Han er likevel ikke fornøyd med spillernes innsats

- Vi er for dårlige på å holde på ballen og i første omgang roter vi mye. Likevel var denne seieren viktig for å sikre god motivasjon utover høsten, sier han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag