*Nettavisen* Sport.

Rösler låner Liverpool-spiller

Foto: Getty Images / All over Press

- Vi har fulgt med ham en stund, sier den tidligere LSK-treneren.

10.09.13 16:49

Tirsdag åpnet et nytt overgangsvindu, og managere fra divisjonene under Premier League har nå mulighet til å hente spillere på såkalte «nødlån».

Det tok ikke lang tid før tidligere Lillestrøm- og Viking-trener Uwe Rösler benyttet muligheten til å forsterke sitt Brentford.

Både Liverpool og Brentford bekrefter nemlig at Joao Carlos Teixeira går på lån til League One-klubben.

Uenige om lengden?
Rösler håper at unggutten kan bidra til at laget hans kan begynne å omsette sjanser i mål.

- Vi har ikke scoret mange mål i år, og det er ikke fordi vi har skapt få sjanser. Vi trenger tilskudd for å forsterke oss på den siste tredelen, sier Rosler til Brentfords hjemmeside.

Noe spesielt er det at Liverpool melder at det er snakk om utlån i én måned, mens Brentord skriver på sine hjemmesider at Teixieria blir på Griffin Park til 5. januar. Rösler er uansett takknemlig for muligheten til å hente 20-åringen på lån.

- Vi takker Liverpool for at de tillater oss å hente Joao hit. Han vil bidra med noe kreativt, som vi trenger - spesielt når lag legger seg lavt mot oss

«Nødlån»
I utgangspunktet skal det kun være mulighet til å gjøre lånene ved nødssituasjoner, men det er ytterst sjelden at fotballforbundet stopper utlån av spillere fra Premier League.

Vinduet er åpent fram til 4. november og gir managerne i Championship, League One og League Two muligheten til å gjøre de siste justeringene i sine spillertropper.

Øvre grense for antall leiesoldater i stallen på en gang er åtte, mens lagene kun kan ha med fem av disse per kamptropp. Det er ikke mulig å låne spillere mer enn fire måneder på «nødlån».

Brentford har fått en brukbar start i årets League One og ligger plassert på niendeplass etter seks spilte kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag