*Nettavisen* Sport.

Rossi reddet dagen

Foto: AFP/Scanpix

Men Villarreal skulle aldri hatt straffe.

25.02.09 23:05

VILLAREAL - PANATHINAIKOS 1-1:

Onsdagens kanskje minst omtalte kamp i Mesterligaen gikk mellom spanske Villarreal og det greske storlaget Panathinaikos på Estadio El Madrigal. Lagene har nok måtte tåle å leve litt i skyggen av de aller største, men fakta er at en av dem uansett skal videre til kvartfinale.

Villarreal var forhåndsfavoritt, men absolutt ingen banker. De gulkledte ligger som nummer fire i La Liga, og har en rekke klassespillere i stallen.

Hjemmelaget førte også store deler av kampen, og burde ha tatt ledelsen i første omgang. Men gjestene forsvarte seg godt, og var i tillegg svært farlig på kontringer.

Etter pause tok de også ledelsen, etter et perlemål. I det 59. minutt fikk Giorgios Karagounis ballen sentralt i banen, forserte et par meter, og klinte den opp i krysset.

Snaue ti minutter senere svarte vertene. Robert Pires ble lagt i bakken inne i feltet, og Giuseppe Rossi tok ansvar. Italieneren sendte ballen i mål til høyre for keeper.

Straffen var imidlertid av det tvilsomme slaget. Innbytter Pires gikk nemlig svært lett i bakken. Reprisen viste at det faktisk hadde vært mer korrekt med frispark til grekerne.

Både Nihat Kahveci og Giuseppe Rossi hadde store muligheter til å avgjøre kampen for Villarreal, men avslutningene manglet presisjon, og dermed endte det uavgjort.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag