Roste klubben - ble buet ut

Foto: Pa Photos/Scanpix

Martin O'Neill returnerte til Villa Park for første gang etter hans kontroversielle avskjed i 2010.

21.04.12 18:19

ASTON VILLA - SUNDERLAND 0-0:

Martin O'Neill var tilbake på Villa Park på fredag, denne gangen som Sunderland-manager.

Det var første gang O'Neill møtte Aston Villa på deres hjemmebane siden han overraskende forlot stillingen som Aston Villa-manager bare dager før sesongen 2010/2011 skulle starte.

Under O'Neills ledelse spilte Villa seg fram til tre sjetteplasser på rad i Premier League. Siden O'Neill gikk av har det imidlertid gått nedover, og denne sesongen har laget vært involvert i bunnstriden.

- En av Englands største
Martin O'Neill tror imidlertid at Aston Villa vil gjøre det bedre i tiden fremover.

- Spør du meg, tror jeg at Aston Villa vil reise seg til en stor klubb igjen. Det skjer kanskje ikke over natten, men det vil skje, sier O'Neill, ifølge Birmingham Mail.

O'Neill sier han var stolt over å være manager for Aston Villa.

- Jeg hadde det privilegium å lede det jeg mener er en av de store klubbene i engelsk fotball. De er en av bare fire lag som har vunnet europacupen, så de har mange tradisjoner og en stor historie bak dem, sier O'Neill.

Til tross for de rosende ordene og de gode resultatene Villa klarte med O'Neill, fikk ikke den nåværende Sunderland-manageren en god mottakelse på Villa Park.

O'Neill ventet lenge med å forlate spillertunnelen, og ble møtt med buing fra store deler av tribunen da han tok plass på benken.

Målløst oppgjør
Det ble en relativt fartsfylt førsteomgang på Villa Park med to offensive lag.

Sunderland festet etterhvert et grep om kampen, og fikk omgangens største sjanse da Nicklas Bendtner headet utenfor fra fire meters hold. Det sto imidlertid 0-0 til pause.

Det ble heller ingen mål i annenomgang, selv om begge lag hadde sine sjanser til å score.

Sunderland ligger plassert i ingenmannsland på en tiendeplass, mens Aston Villa ligger på femtendeplass - bare fem poeng foran Blackburn, som ligger under streken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.