*Nettavisen* Sport.

Røykende Wilshere gir Wenger hodebry

STUMP SIGGEN. Arsene Wenger har stadig problemer med røykende spillere. Foto: Glyn Kirk (Afp / NTB scanpix)

Stjernen avbildet med vannpipe.

05.02.15 07:59

Jack Wilshere (23) er nok en gang i medienes søkelys på grunn av røyking. Onsdag ble han avbildet mens han holdt i en vannpipe.

Bildet av midtbanespilleren som røyker vannpipe spredde seg i flere sosiale medier onsdag.

Ifølge The Guardian skal bildet av Wilshere ha blitt tatt på en nattklubb i London. Det skal ha blitt lastet opp på bildedelingstjenesten Instagram, før det senere ble fjernet derfra. Deretter tok Twitter opp stafettpinnen, og bildet spredde seg som ild i tørt gress.

Wilshere er for øyeblikket på vei tilbake fra en ankeloperasjon etter en skade han pådro seg mot Manchester United i november. Han er ventet å være klar for spill mot slutten av måneden.

Tredje gang

Også to ganger tidligere har Wilshere blitt tatt for røyking. Første gang var utenfor en nattklubb i oktober 2013 og senest i fjor sommer på en fest i Las Vegas.

- Selvsagt angrer jeg på det. Jeg har gjort det før, og da sa jeg at jeg gjorde en tabbe og nå har jeg gjort en ny tabbe. Folk gjør tabber, men jeg er ung og vil lære av det. Jeg innser konsekvensene det har og effekten det har på ungene som vokser opp, sa 23-åringen etter den andre røykeepisoden i juli.

Szczesny

Etter at Arsenal-keeper Wojciech Szczesny ble tatt for røyking forrige måned, gikk manager Arsène Wenger hardt ut mot spillerne som ikke klarte å holde seg innenfor regelverket.

- Spillerne blir dømt etter hvordan de presterer. Den beste måten å sikre et så høyt nivå som mulig, er å følge reglene. Mennesker vil være mennesker, med deres styrker og svakheter, sa Wenger den gang.

Målvakten har fremdeles til gode å starte en Premier League-kamp siden hendelsen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.