RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rører ikke Beckham

Sist oppdatert:
Ekspertene vil gi gjerne se Shaun Wright-Phillips på Englands høyrekant, men Sven-Göran Eriksson er klokkerklar: Den posisjonen tilhører David Beckham.

Det var ventet at svensken ville gi Manchester Citys Shaun Wright-Phillips sjansen i posisjonen Beckham har hatt klippekort på de siste sesongene i treningskampen mot Nederland på Villa Park. Men nå sier «Svennis» at han vil teste City-spissen på motsatt side.

- Det er ikke favorittplassen hans, men jeg er sikker på at Shaun kan spille på venstresiden også. Selv om han nok er bedre som høyreflanke, sier Eriksson til BBC.

Landslagssjefen har også muligheten for å flytte Beckham inn sentralt og bruke Wright-Phillips på høyrekante, men mye skal til for at det skjer.

- David har spilt sentralt på midten for Real Madrid i ett og et halvt år nå, så han kan selvsagt spille der for landslaget også. Det avhenger av hvordan vi spiller, sier Eriksson.

Men sentralt på midten har England spillere som Steven Gerrard og Frank Lampard, og det er vanskelig å se at Eriksson vil vrake noen av disse til fordel for Beckham.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere