Gå til sidens hovedinnhold

Rushfeldt-comeback utsatt

Det blir ikke noe av Sigurd Rushfeldts gjensyn med gamletrener Trond Sollied. Nordmannen er fortsatt skadet, og sitter på benken når Austria Wien møter Brugge i kveldens UEFA-cupkamp. Følg UEFA-cupen her.

- Jeg er ikke helt klar igjen ennå. Skaden kjennes ikke helt bra ut, så jeg sitter på benken i kveld, sier Sigurd Rushfeldt til TV 2 Nettavisen.

Finnmarkingen, som nylig ble kåret til årets spiller i Østerrike av kollegene Bundesliga, pådro seg en strekk i baksiden av låret for knappe fem uker siden, og har ikke vært på banen siden.

- Det er en type skade som er lett å slå opp igjen, så det er viktig å ta det rolig. Det er ikke helt uaktuelt å komme innpå i kveld, men jeg spiller neppe hvis vi ligger an til å vinne kampen. Jeg håper derimot å kunne spille seriekampen på lørdag, sier storscoreren.

- Serien er snart over her nede. Vi spiller siste kamp før vinterpausen neste tirsdag, og så har vi en europacupkamp 16. desember. Deretter blir det en lang pause.

Sigurd Rushfeldt kunne nok tenkt seg å spille kveldens oppgjør mot Brugge. Beligerne starter trolig med Rune Lange på topp, og på trenerbenken sitter Trond Sollied, som var sjef på Lerkendal i én av Rushfeldts sesonger i Rosenborg.

- Det hadde vært gøy med et comeback i kveld, ja. Jeg får håpe vi klarer å slå dem i hvert fall.

Med seier i kveldens hjemmekamp, er Austria Wien på god vei mot sluttspillet i UEFA-cupen. Der venter i så fall mange attraktive motstandere.

- Serien har nok høyest prioritet, men det er klart det er viktig med spill i UEFA-cupen også. Jeg tror vi har gode sjanser til avansement med tre poeng i kveld, sier landslagsspissen.

TV 2 Nettavisen følger alle UEFA-cupkampene direkte fra klokken 20.45.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021