RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Ruud: - Kanskje best at jeg drar

Ruud van Nistelrooy tror kanskje det beste for ham kan være å forlate Manchester United.

29-åringen ble sendt hjem fra spillerhotellet i forkant av den siste Premier League-kampen mot Charlton, fordi Sir Alex Ferguson ikke ville ha ham med. En krangel på treningsfeltet med Cristiano Ronaldo den samme uka skal ha vært foranledningen.

To år igjen
Van Nistelrooy er for tiden i Nederland der han forbereder seg til sommerens fotball-VM. På treningen mandag ville de fleste journalistene vite om han skal fortsette eller forsvinne fra United.

Det lurer van Nistelrooy på også.

- Alt er mulig, men det er kanskje best at jeg drar. På den annen side har jeg fortsatt to år igjen av kontrakten min. Jeg skal håndtere alt dette etter VM, sa nederlenderen, ifølge BBC.

Van Nistelrooy, som har scoret 150 mål på 200 kamper for United etter at han kom til klubben for fem år siden, innrømmer at han ikke helt forstår hvorfor det gikk som det gjorde den siste halvdelen av årets sesong.

Forstår det ikke
- Jeg kjenner mange i Manchester som ikke forstår det heller. Jeg elsker Manchester United. Det er grunnen til at jeg ikke helt forstår det. Men en ting jeg ønsker å gjøre helt klart, er at jeg forlot hotellet før Charlton-kampen fordi jeg måtte, ikke fordi jeg ville det selv, presiserte han.

Van Nistelrooy har ikke snakket med Ferguson siden krangelen med skotten.

Chelsea, de to Serie A-klubbene i Milano, Tottenham og Newcastle er blant klubbene som har vist eller meldt sin interesse for målmaskinen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere