RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ruud har signert

SIGNERTE: Espen Ruud har signert en ny kontrakt med danske OB.
SIGNERTE: Espen Ruud har signert en ny kontrakt med danske OB. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)
Espen Ruud signerte ny kontrakt med OB.

Den danske superligaklubben Odense Boldklub har fått sin norske høyreback Espen Ruud tilbake på lønningslisten. - Det har vært en litt vanskelig sommer, medgir nordmannen.

Samarbeidet mellom OB og Ruud stanset i sommer, men mandag ettermiddag ble det klart at nordmannen har skrevet under en ny kontrakt for det danske laget. Avtalen strekker seg fram til nyttår.

- Vi gleder oss over at Espen Ruud har lyst til å ta nok en sjanse i den stripete drakten. Vi har hatt stor glede av Espen i mange år og har kunnet følge den store utviklingen han har gått gjennom, sier Obs sportsdirektør, Jesper Hansen.

- Han er en offensiv spiller som både kan sette seg selv og sine medspillere i gode posisjoner, skryter han.

Espen Ruud kom til OB i 2008, men kontrakten løp ut i sommer. Ruud ønsket å prøve seg i en ny klubb, men sto fortsatt uten kontrakt når sommeren var over.

- Det er ingen hemmelighet at det har vært en litt vanskelig sommer for meg. Jeg hadde tilbud fra andre skandinaviske klubber, men det var ikke helt det jeg så etter.

- Da jeg ikke lyktes var det mest naturlig for meg å ta muligheten i OB hvor jeg har hatt en fantastisk tid, sier Ruud i en pressemelding.

Ruud kan komme til å gjøre comeback i superligaen i kampen mot Sønderjyske på Trefor Park i Odense søndag. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere