*Nettavisen* Sport.

Ryddesalg på Old Trafford

Foto: Alastair Grant (AP/Scanpix)

Ryan Giggs er trolig blant spillerne som forsvinner ut porten på Old Trafford, når Alex Ferguson til sommeren setter i gang «storrengjøring» på Old Trafford.

16.03.04 13:59

Det er tabloidavisen Daily Mirror som under tittelen «Sir Alex selger floppene» hevder at Giggs, Nicky Butt og Diego Forlan er blant spillerne som ikke får fornyet tillit etter Manchester Uniteds skuffende sesong.

Etter søndagens 1-4-nederlag for byrival Manchester City er United 12 poeng bak Arsenal i serien. Det skal være ydmykelsen mot City som har fått Sir Alex til å innse at en grundig opprydding er på sin plass.

Utad har United-bossen understreket viktigheten av arbeidsro og tålmodighet på vei ut av uføret, til sine nærmeste skal "Fergi" ha røpet at han planlegger omfattende endringer i United-stallen.

Ryan Giggs fryktet lenge at United-karrieren skulle være over etter fjorårssesongen, men stigende formkurve og salget av David Beckham reddet 30-åringens fremtiden på Old Trafford - enn så lenge. For etter nok en skuffende sesong skal Ferguson ha konkludert med at Giggs 13. sesong i storklubben også vil bli hans siste.

Lenge lå det i kortene at Arjen Robben skulle inn i Giggs-rollen, men etter at Chelsea snappet nederlenderen foran nesen på United, ryktes det at Fergie har kastet øynene på nettopp Chelseas Damien Duff.

Nicky Butt ba allerede i januar om å bli solgt for å komme bort fra benken på Old Trafford, og forsvinner sannsynligvis til Newcastle eller Birmingham etter sesongen.

Også spissen Diego Forlan er på vei bort. Uruguayaneren har ikke innfridd forvetningene etter overgangen fra Independiente i 2002, og må trolig se seg om etter en ny arbeidsgiver.

Ifølge Daily Mirror kommer Kleberson og Djemba-Djemba til å ett år på å overbevise, selv om de så langt ikke har slått til i den røde drakten.

Hvem bør United kvitte seg med? Si din mening i feltet under!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.