Rykket ned - besøkte Brann

Foto: Arne Ristesund (BA)

Erik Huseklepp vet ikke hva fremtiden bringer.

26.04.11 11:58

26-åringen satt på tribunen da Brann møtte Molde mandag kveld. Den tidligere Stadion-yndlingen er hjemme et par dager etter Sampdoria-tapet som sørget for at Bari endelig rykket ned i Serie B. Kampens eneste mål kom etter at Huseklepp hadde laget straffe.

- Hele straffesituasjonen er rar. Jeg mener fortsatt ikke at det var straffe. Samtidig kommer det ikke overraskende at vi rykker ned ut fra slik situasjonen er nå, forteller Huseklepp til BA.

Spilleren er klar på at han forholder seg til kontrakten han har med Bari, til tross for at italienerne ennå ikke har betalt for ham. 26-åringen har en nedrykksklausul, som gjør at han kan bli kjøpt for samme sum som Bari ble enig med Brann om.

- Jeg vet ikke hva fremtiden bringer, og forholder meg til at jeg spiller på Bari. Vi har fire seriekamper igjen denne sesongen og der vil jeg gjøre det best mulig, sier han.

- Har du snakket med Brann?

- Nei, svarer han kontant.

Også Roald Bruun-Hanssen bekrefter dette. Den daglige lederen i Brann forteller til BA at de har dialog både med FIFA og Bari om å få pengene italienerne skylder dem.

Mandag kveld var Huseklepp på Stadion bare for å nyte fotballen.

- Det er synd de fikk en så dårlig start, men de kom seg utover i kampen, sier han.

Denne saken er hentet fra BA.NO

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.