*Nettavisen* Sport.

Rystet av ryktene

Foto: FRANCOIS-XAVIER MARIT (Afp)

- Det er helt vilt å høre sånt.

16.09.10 10:23

Oslo (ANB): Nicklas Bendtner avviser på det aller mest bestemte at fotballkarrieren hans er truet.

Dansken har slitt med en tilbakevendende lyskeskade i lengre tid, og den siste tiden har det versert rykter på ulike nettsider om at Arsenal-proffen kanskje ikke kommer tilbake på fotballbanen som toppspiller.

- Det er helt vilt å høre sånt, for det kan jeg avvise fullstendig. Jeg har vært veldig bekymret underveis i skadeforløpet, men det har ikke en gang vært nevnt som et tema at det kan koste meg karrieren. Aldri, sier storscoreren til den danske storavisen BT.

Angrer ikke VM
- Jeg kan avvise den tanken fullstendig, og kan ikke skjønne hvordan det ryktet har oppstått. Det er bare vås. Mye er sagt om meg, men dette er bare stygt og rystende, tilføyer han.

Bendtner var involvert i en trafikkulykke for ett år siden, og sliter enda med ettervirkningene.

Under sommerens VM-sluttspill i Sør-Afrika var han på banen for Danmark – men bare for halv maskin. Likevel gjorde Arsenal-stjernen ett mål og slo én målgivende pasning.

Nå innser Bendtner at han ville ha vært nærmere et comeback i Arsenal-trøya dersom han hadde holdt seg hjemme fra VM, men hevder hardnakket at han ikke angrer avgjørelsen om å delta.

Trener med ball
Denne uken har spisen trent med ball for første gang siden i sommer – og Bendtner tror på comeback om ikke altfor lang tid. Akkurat når det skjer, vil han imidlertid ikke si noe om.

- Jeg har utarbeidet en plan og et tidsskjema sammen med Arsenal, og det jobber jeg ut fra, men vi holder detaljene for oss selv for å unngå unødvendig press, sier Bendtner. (ANB)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.