*Nettavisen* Sport.

Sabella: – Brasils braktap viser fotballens skjønnhet

IMPONERT: Argentinas trener Alejandro Sabella lot seg imponere over Tyskland etter 7-1-seieren mot Brasil. Foto: Juan Mabromata (Afp)

- Fotballen er av og til slik.

09.07.14 12:06

Argentinas landslagssjef Alejandro Sabella var mektig imponert over den tyske seieren mot Brasil, men vegret seg for å gni sjokkresultatet inn hos erkerivalen.

Brasil og Argentina er Sør-Amerikas største rivaler, og tyskernes fantastiske seier ble nok også feiret av argentinere, som koser seg når de gulkledde får bank.

Det tok ikke lang tid før Argentinas landslagssjef Sabella uttalte seg om det mildt sagt overraskende resultatet, men han fokuserte på hvor gode tyskerne hadde vært framfor å snakke om hvor svake Brasil hadde vært.

- 7-1 er helt klart ikke et normalt resultat når to supermakter møtes. Tyskland er et meget godt lag og kommer alltid til semifinalen eller finalen. De var klart best og vant. Fotballen er av og til slik. Noen ganger skjer ting du ikke hadde ventet, og det viser fotballens skjønnhet, sier han.

Argentina skal kjempe om den andre finaleplassen når de møter Nederland onsdag kveld. Passerer de det hinderet, får de sjansen til å ta revansj for flere forsmedelige VM-tap.

I de to siste VM-turneringene har Argentinas deltakelse endt i kvartfinalen etter tap for Tyskland.

For fire år siden tapte de hele 4-0, mens de røk ut etter straffer i 2006. De tapte også VM-finalen for Tyskland i 1990. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag