Gå til sidens hovedinnhold

Sakor åpen for å bli i Vålerenga

Kjetil Rekdal har måttet avvente spillerjakten. Nå kan han starte.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Søndag hamret Vajebah Sakor inn 1-1-målet for Vålerenga mot Lillestrøm og sikret osloklubben en plass i den øverste divisjonen også neste år, etter en høst med mye nerver.

20-åringen har vært på lån i Vålerenga fra italienske Juventus denne sesongen og til tross for noen skadeproblemer har han spilt totalt 25 kamper og scoret tre mål. Målet mot Lillestrøm var hans første i ligaen.

Les også: Kippes stempling skapte reaksjoner: - Det så stygt ut

- Glidd inn i miljøet

Framtiden til midtbanespilleren er usikker, men overfor Nettavisen åpner sportssjef Kjetil Rekdal for at Sakor kan bli værende i Vålerenga.

- Det er klart. Han er ung, han har vært her i år og glidd fint inn i miljøet, han er lokal, han har en fin personlighet og han har bra trykk i spillet sitt. Men Sakor har hatt en tøff høst med mye skader, så vi får se. Vi ønsker spillere som kan bidra og utvikle seg, sier Rekdal til Nettavisen.

Rekdal, som mot slutten av denne sesongen har gått over fra en hovedtrenerrolle til en sportssjefrolle, en rolle han fortsetter i neste sesong, er likevel redd for at høstens kamp mot nedrykk fra Tippeligaen, har ført til at Vålerenga har havnet litt bakpå i jakten på nye spillere.

- Ja, vi har måttet vente med slike ting til vi visste hvilken liga vi skulle spille i. Nå må vi få avklart ting fort. Vi er på etterskudd, naturlig nok, siden vi reddet plassen først 30. oktober. Det er et marked som vi skulle vært involvert i før, og da snakker jeg om bosmanspillere og det å knytte kontakter. Vi har gjort mye, men sikkert mistet mye, også, potensielt.

BLOGG: Rekdal og Deila sammen? Glem det!

Les også: Deila ombestemte seg: - Har lyst til å være nær dem

Les også: Rekdal om sin nye rolle: - Skal være en servicemann

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Åpen for Deila

Sakor selv sier til Nettavisen at han vet svært lite om framtiden og midtbanespilleren er ordknapp til Nettavisens spørsmål.

- Det vet jeg ingenting om, sier han til Nettavisen.

- Skal du tilbake til Juventus?

- Jeg vet ikke, det tar jeg som det kommer, svarer Sakor.

- Har du lyst til å være med under Ronny Deila?

- Ja, selvfølgelig.

- Har dere snakket noe om det?

- Nei, jeg har ikke hørt noen ting. Akkurat nå tenker jeg ikke på det. Jeg er akkurat tilbake fra skade og på vei oppover, igjen, sier Sakor.

Han legger likevel ikke skjul på at det var deilig å score i den viktige kampen mot erkerivalen Lillestrøm.

- Det var en ubeskrivelig følelse og det var ekstra deilig at det skjedde mot Lillestrøm. Dette var viktig for klubben. Nå er jeg endelig i gang med scoringer, så nå ser jeg bare fram imot neste kamp, sier 20-åringen.

Sakors agent, Mike Kjølø, har ikke besvart Nettavisens henvendelse.

Les mer

Berge mister resten av sesongen

Les mer

Rister på hodet av NFFs Høgmo-freding: - Høy risiko

Les mer

Rekdal avviser landslagsinteresse: - Ikke ta det seriøst

Les mer

Nordlie oppgitt over landslagsdebatten: - Som å pisse på den norske trenerstanden

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet

Kommentarer til denne saken