Salisbury sikter mot toppen

Ben Wright Salisbury

Ben Wright Salisbury Foto: (Wikimedia Commons)

Salisbury City har en alle tiders mulighet til å pynte på sin gode hjemmestatistikk når de i kveld får besøke av svake Hereford United.

31.10.13 23:02

Sportspills meny torsdag:
V4 Østersund: Faksen får kamp
V5 Biri: Nå er lysten tilbake

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra La Liga, Serie A, dansk og nederlandsk cup, Conference, belgiske Pro League og et bred utvalg av hockey-spill.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
229. Lyngby – Esbjerg H 2.95

Dansk cup, 16-delsfinale. Vært noen magre år for Lyngby, som rykket ned fra Superligaen i 2011. Men årets sesong har hittil gitt grunnlag for optimisme; laget kjemper om direkte opprykk fra sin 3.plass i serien, og i cupen spiller de nå altså 16-delsfinalen ette de slo ut Superliga-laget Viborg i forrige runde. Vist seg stødige hjemme på Lyngby Stadion, hvor de står med 6-1-1.

Esbjerg har tapt fire av sine fem siste i Europa League og Superligaen, senest 0-2 hjemme mot AGF. Lå lenge som nærmeste utfordrer til serieleder Midtjylland, men har nå falt ned 6.plassen. Kan trøste seg med at det er kort vei opp igjen i den jevne ligaen, kun tre poeng skiller til Viborg på bronseplassen. Tok seg videre i cupen med 7-1-seieren over amatørlaget Aalborg Chang, men det høyst diskutabel hvor sultne klubben er på cup-suksess. Med et krevende kampprogram foran seg kommer Esbjerg til å hvile en rekke av de faste, og det kommer til å være utskiftninger fra Frederik Rønnow i mål til Mushaga Bakenga på topp. I tillegg er Magnus Lekven og Mohammed Fellah ute med skader.

Store utskiftninger hos Esbjerg altså, som velger å prioritere søndagens kamp mot serieleder Midtjylland, og som også møter Elfsborg i Europa League, samt København i serien neste uke. Vertene tok en god skalp i forrige runde og vi tror de kan ta en ny mot et alternativt Esbjerg.

Dagens avslag
246. Real Betis – Levante H 1.80

Primera Division. Tung sesongstart for Real Betis, som ligger nest sist på tabellen med åtte poeng fra ti kamper. Ble overkjørt 0-5 av Atletico Madrid i helgen, og har nå tapt fire av de fem siste i serien. Står med 2-1-2 hjemme, hvor de har slått Villarreal og Valencia, men også tapt mot bunnkollegaen Celta Vigo og nykommeren Elche. Sliter med en lang skadeliste og stiller med reserverekeeperen Stephan Andersen i mål. Dansken har spilt 135 minutter denne sesongen og sluppet inn seks mål. Må også klare seg uten suspenderte Amaya. Levante imponerte med en 3-0-seieren over Espanyol i helgen. Klatret dermed opp til 7.plassen med 4-4-2 total. Vunnet sine to borte også, mot Osasuna og Celta Vigo, og har sterke 3-1-1 på fremmed gress. 1.80 på ustabile Betis frister svært lite og vi melder pass.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
236. Salisbury City - Hereford United

Nyopprykkede Salisburys kan si seg vel fornøyd med returen til Conference Premier etter 16 spilte runder. Tapte riktignok forrige borteoppgjør mot serieleder Cambridge United 0-2, men med sine 27 poeng fra 16 kamper ligger laget på en respektabel sjetteplass. Ser ut til å være lite å gjøre med ubeseirede Cambridge på topp, men bak favoritten er det en jevn kamp om playoff-plassene, og Salisbury er i aller høyeste grad med i racet. Kun målforskjellen skiller til Grimsby, som på femte har den siste playoff-billetten, og opp til Luton Town på tredje er det bare tre poeng. Dermed mulig å spore optimisme i klubben, som ble degradert to divisjoner ned etter økonomisk rot i 2010. Vant forrige hjemmekamp mot Grimsby Town (5.), og har nå gode 6-1-1 på McEnhill Stadium. Tapet kom seriepremieren mot Tamworth (20.). Er også videre i FA Cupen, etter de slo Bath City borte lørdag. Laget ledes for øvrig av Mikey Harris, som med sine 28 år er englands yngste fulltids-manager.

Med 0-1-tapet hjemme mot Barnet (8.) er Hereford United uten seier på de fem siste i serien (0-2-3). Kan i det minste glede seg over at de er videre i FA cupen etter de slo ut AFC Horncurch lørdag. Startet sesongen med godkjente 2-2-1, men siden september har de kun vunnet én kamp og på de ti siste har de stusslige 1-3-6. Ligger på en svak 17.plass med 17 poeng fra 16 kamper. Vant sesongens første på bortebane, mot Chester (22.), men det har foreløpig blitt med den ene, og på fremmed gress har de nå magre 1-2-5. Men det skal nevnes at samtlige hjemmefra er tapt med ett mål. Midtbanespilleren Kingsley James er trolig fortsatt ute, mens forsvarspilleren Rod McDonald er usikker.

Hereford sliter kraftig om dagen, og møter nå hjemmesterke Salisbury. 1.85 på hjemmeseier er godkjent ut ifra hvordan lagene har prestert hittil, og vi gir Salisbury tillitten som dagens spill.

236. Salisbury City - Hereford United 1.85 3.15 3.15

Klikk her for å levere dette spillet

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.