RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Samba føler seg lurt av Blackburn

Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK
Nå vil han forlate klubben.

Oslo (ANB): Christopher Samba føler seg ført bak lyset i Blackburn.

Det kan brygge opp til budkrig rundt den store sterke Blackburn-stopperen de kommende ukene. Både Tottenham og Queens Park Rangers skal ha Samba høyt på sin ønskeliste – og nå røper spilleren selv for første gang at han ønsker seg vekk fra Ewood Park.

I et intervju med den franske sportsavisen L’Equipe går den franskfødte kongolesiske landslagsspilleren langt i å antyde at han er offer for løftebrudd.

– Det har vært mentalt tungt i det siste. Jeg har forsøkt å prestere på samme høye nivå, men jeg føler at det er tid for en forandring. Klubben utvikler seg ikke i det hele tatt, sier Samba til L’Equipe.

Tålmodigheten slutt
Midtstopperen har tidligere vært satt i forbindelse med flere storklubber, blant dem Arsenal, men har blitt værende på Ewood Park.

Nå synes tålmodigheten å være i ferd med å renne ut.

– Jeg har alltid satt klubbens interesser foran mine egne. Jeg har investert mye, alltid forsøkt å være et forbilde, men ting har ikke blitt sånn jeg var forespeilet, sier Samba – og tilføyer:

– Jeg håper folk forstår meg.

Da indiske Venky overtok eierskapet i klubben, ble det snakket om å hente inn flere høyprofilerte spillere. Så har ikke skjedd.

– PSG interessert
Mye tyder på at det ikke behøver å bli vanskelig for kongoleseren å finne en ny arbeidsgiver. Både Tottenham og Queens Park Rangers er satt i forbindelse med Rovers-kapteinen – og det samme er franske Paris St. Germain.

Selv hevder hovedpersonen at han ikke kjenner til noen konkret interesse fra PSG, men innrømmer at han liker ryktene.

– Uansett er det smigrende. Klubben har nådd et nytt nivå, den er ikke den samme som for noen år siden, sier Samba.

Carlo Ancelotti er i øyeblikket trener i den franske storklubben.

– Jeg er sikker på at de vil hente inn store spillere. Vi får se om interessen blir bekreftet eller ikke, men det hadde vært godt for meg å komme hjem, sier Samba. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere