*Nettavisen* Sport.

Samba føler seg lurt av Blackburn

Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK

Nå vil han forlate klubben.

Oslo (ANB): Christopher Samba føler seg ført bak lyset i Blackburn.

Det kan brygge opp til budkrig rundt den store sterke Blackburn-stopperen de kommende ukene. Både Tottenham og Queens Park Rangers skal ha Samba høyt på sin ønskeliste – og nå røper spilleren selv for første gang at han ønsker seg vekk fra Ewood Park.

I et intervju med den franske sportsavisen L’Equipe går den franskfødte kongolesiske landslagsspilleren langt i å antyde at han er offer for løftebrudd.

– Det har vært mentalt tungt i det siste. Jeg har forsøkt å prestere på samme høye nivå, men jeg føler at det er tid for en forandring. Klubben utvikler seg ikke i det hele tatt, sier Samba til L’Equipe.

Tålmodigheten slutt
Midtstopperen har tidligere vært satt i forbindelse med flere storklubber, blant dem Arsenal, men har blitt værende på Ewood Park.

Nå synes tålmodigheten å være i ferd med å renne ut.

– Jeg har alltid satt klubbens interesser foran mine egne. Jeg har investert mye, alltid forsøkt å være et forbilde, men ting har ikke blitt sånn jeg var forespeilet, sier Samba – og tilføyer:

– Jeg håper folk forstår meg.

Da indiske Venky overtok eierskapet i klubben, ble det snakket om å hente inn flere høyprofilerte spillere. Så har ikke skjedd.

– PSG interessert
Mye tyder på at det ikke behøver å bli vanskelig for kongoleseren å finne en ny arbeidsgiver. Både Tottenham og Queens Park Rangers er satt i forbindelse med Rovers-kapteinen – og det samme er franske Paris St. Germain.

Selv hevder hovedpersonen at han ikke kjenner til noen konkret interesse fra PSG, men innrømmer at han liker ryktene.

– Uansett er det smigrende. Klubben har nådd et nytt nivå, den er ikke den samme som for noen år siden, sier Samba.

Carlo Ancelotti er i øyeblikket trener i den franske storklubben.

– Jeg er sikker på at de vil hente inn store spillere. Vi får se om interessen blir bekreftet eller ikke, men det hadde vært godt for meg å komme hjem, sier Samba. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.