*Nettavisen* Sport.

Samuel Adegbenro operert på nytt

UTE: Samuel Adegbenro er ikke tilbake på fotballbanen før om flere måneder. Foto: Ole Martin Wold (NTB scanpix)

Dårlige nyheter for Rosenborg-stjernen Samuel Adegbenro (22).

26.06.18 13:16

Tirsdag opplyser trønderne på egen hjemmeside at Adegbenro har måttet gjennomføre en ny operasjon etter skaden han pådro seg i treningskampen mot Ranheim i vår.

Rosenborg-stjernen er trolig ikke tilbake igjen på banen før om minst tre måneder.

Adegbenro var i utgangspunktet ventet å være tilbake etter seks uker, men nigerianeren har fortsatt å slite med ankelen. Det er derfor resultert i en ny operasjon som ble gjennomført mandag.

- Skaden Samuel pådro seg har dessverre ikke utviklet seg slik vi ønsket. Dermed ble det nødvendig med ny operasjon, sier RBK-lege Ketil Holen til klubbens hjemmeside.

Operasjonen ble utført av fotspesialisten professor Niek van Dijk i Porto i Portugal.

- Van Dijk har meldt tilbake at operasjonen ble utført som planlagt og var vellykket. Samuel må nå gjennom en ny opptreningsperiode og må regne med tre måneder til på sidelinjen, sier Holen.

Sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnbye, legger ikke skjul på at dette er skuffende nyheter for klubben.

- Dette er først og fremst veldig leit for Samuel, men det er selvfølgelig ubeleilig for Rosenborg også. Noen ganger oppstår det komplikasjoner som i dette tilfellet, og det må vi bare forholde oss til, sier Bjørnebye til RBK.no.

Adegbenro ble hentet av Rosenborg fra Viking i august 2017. Nigerianeren spilte en nøkkelrolle for trønderne da laget slo Ajax og kvalifiserte seg for Europa League forrige sesong.

Denne sesongen har imidlertid trønderne måttet klare seg uten 22-åringen. Rosenborg ligger for øyeblikket på 2. plass i Eliteserien - 7 poeng bak serieleder Brann.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.