Gå til sidens hovedinnhold

- Sanchez har signert

Udinese får svimlende 47 millioner euro for juvelen.

Alexis Sanchez har vært en mye omtalt herremann i sommer og den talentfulle chileneren har blitt linket med en rekke storklubber.

Mye har imidlertid pekt mot at det var Barcelona som skulle stikke av med signaturen til 22-åringen, foran nesen på klubber som Manchester City og Inter.

Tirsdag meldes det at katalanerne har dratt det lengste strået i kampen om spilleren.

- 47 millioner euro
Ifølge den spanske avisen AS, skal overgangssummen ligge på svimlende 47 millioner euro - om lag 367 millioner norske kroner.

Skal man tro avisen vil katalanerne betale 27 millioner euro nå, mens 16 millioner euro vil bli utbetalt om flere konkrete kriterier blir oppfylt.

Som en del av avtalen har også Barcelona forpliktet seg å delta i flere treningskamper mot chilenerens gamle klubb, Udinese.

Forhandlingene mellom den italienske klubben og Barcelona skal ha foregått en stund og sent mandag kveld ble Udinese-president Gino Pozzo og representanter for spanjolene enige.

Alexis Sanchez ble Udinese-spiller i 2006, da han ble hentet fra Cobreloa i hjemlandet. Før han fikk sin debut for italienerne var han utlånt til Colo-Colo og River Plate.

Imponerte i VM i 2010
Under sin tid i støvellandet har 22-åringen totalt spilt 110 kamper og scoret 21 mål. Sanchez kan spille både spiss og ving.

Den ferske Barca-spilleren har også en rekke landskamper for Chile og imponerte stort for nasjonen under VM i Sør-Afrika i 2010, da Chile kom til åttendedelsfinale.

Sanchez er for tiden opptatt med spill for landslaget under Copa America og vil først slutte seg til den spanske storklubben når laget er ute av turneringen.

Med Sanchez på plass, hevder avisen AS at Barcelona nå kommer til å rette fult fokus mot å sikre seg Francesc Fabregas fra Arsenal.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus